2 évnél régebbi cikk

TOP 50 társasjáték: ajánló egy népszerű webshoptól
·Kultszabadidő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pexels/cottonbro
TOP 50 társasjáték: ajánló egy népszerű webshoptól
·Kultszabadidő·Utolsó frissítés: undefined

Szerencsére még manapság is sokan vannak azok, akik szívesen töltik a szabadidejüket egy jó társasjáték mellett.

Általában két részre lehet osztani azokat, akik szeretik a társasokat. Az egyik társaságban vannak azok, akik a régi, jó bevált klasszikusokat emelik le a polcról újra, és újra, a másik csoportba pedig azok, akik állandóan beújítanak maguknak néhány új darabot. Abban az esetben, ha te inkább az utóbbi csapatot erősíted, tehát folyamatosan keresed az új kihívásokat a társasok terén, a legjobb helyen jársz, hiszen most egy olyan ajánlót olvashatsz, amit egy népszerű webshop állított össze!

Sok mindenen múlik, hogy mely társasokból lesznek a legjobb társasjátékok. Első körben talán azt kell letisztázni, mitől is lesz jó egy ilyen játék. Fontos az, hogy a témája jó legyen, és adjon egy olyan új élményt, amire felkapjuk a fejünket. Lényeges az is, hogy a játék menete, szabályrendszere ne csak lekösse a játékosokat, de magával is ragadja az embert, és egyúttal arra is késztesse, hogy mindenáron meg akarja nyerni a partit.

Az se árt, ha egy játék nem túl bonyolult, mivel ilyenkor benne van a pakliban, hogy döcögősen fog haladni a menete, és könnyen megeshet, hogy azok a játékosok unatkozni fognak, elkalandoznak, akik épp nincsenek soron. Feltétlen meg kell említeni, hogy egy jó társasjátékban van annyi potenciál, hogy többször is újra elő lehet venni, és mindig okoz majd izgalmamat a játékosoknak, nem válik unalmassá.

Elég sok mindenre kell tehát figyelni akkor, ha olyan új játékra vágyunk, ami minden fent leírt kritériumnak megfelel, de korántsem lehetetlen küldetés! A fenti linken elérhető oldalon egy olyan társasokat árusító webshopra juthatsz el, ahol nem csak vásárolni lehet, de megnézheted azt is, melyek jelenleg a legnépszerűbb játékok.

A TOP 50- es listájukat nem csak a hazai, de a nemzetközi értékesítési mutatók alapján állították össze, így biztos lehetsz abban, hogy ide valóban a legjobb darabok kerültek be! Természetesen nem hiányoznak innen az örök kedvencnek tekinthető játékok sem, de mindig rábukkanhatsz néhány újdonságra is.

Miután találunk egy szimpatikus játékot ebben a TOP 50- es listában, meg lehet nézni, hogy az adott társasnak mik a legfontosabb jellemzői. Mindig vegyük figyelembe, hogy hány játékosnak ajánlják, mennyi időt vesz igénybe lejátszani egy partit, és azt is, hány éves kortól javasolják.

Ne feledd, egy társas remek meglepetés lehet akár saját részre, akár valaki másnak! Lassan itt van a karácsony, és amennyiben nincs még ötleted, hogy mivel ajándékozhatnál meg egy családtagot, vagy egy barátot, a megfelelő társasjátékkal egész biztos örömet fogsz szerezni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek