1 évnél régebbi cikk

Másodszor is Havervagy, Székesfehérvár!
·Kultszabadidő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Csapó Ramóna
Másodszor is Havervagy, Székesfehérvár!
·Kultszabadidő·Utolsó frissítés: undefined

A Havervagy! kezdeményezés célja, hogy baráti táraságok alakuljanak ki, és új emberekkel ismerkedjenek meg a résztvevők, nemtől és korosztálytól függetlenül.

Kötetlen beszélgetés, ismerkedés, jó hangulat - ez jellemzi a Székesfehérváronon immár második alkalommal megszervezett Havervagy elnevezésű estet. A kezdeményezés célja, hogy városunkban is kialakuljon egy olyan közeg, ahol szívesen ismerkednek, találkoznak új emberek korosztálytól függetlenül.

"Ez most már a hatodik város az országban ahol van Havervagy. A Havervagynak az a célja, h legyen közege, programja meg közössége annak az élménynek, hogy nyitottak vagyunk egymásra. Nagyon nem erre halad a világ, hogy ne virtuálisan barátkozzunk, hanem élőben és mi nagyon arra törekszünk, ez megmaradjon" - mondta el Kéri Csaba alapító.

A résztvevőket négyfős asztalokhoz sorsolták ki a szervezők, és jellemzően fél óráig hagyták kibontakozni a véletlen szülte társaságokat.

"Leültetjük az embereket, maguktól elkezdenek beszélgetni. Név, ki mivel foglalkozik, de segítségül adunk két kártyát, amin két kérdés van és ezt is felhasználhatják" - tette hozzá Simándi Edit szervező.

A Havervagy rendezvényei nemcsak beszélgetős esteket jelentenek, szórakozóhelyekre is gyakran szerveznek találkozót, valamint közös társasjátékra is várják az érdeklődőket. A jövőbeni eseményekről a havervagy.hu weboldalon keresztül, vagy a közösségi oldalukon keresztül lehet tájékozódni.  

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek