10 hónapnál régebbi cikk

Otthoni strandolás élménye kerti medencével
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/KingxDavid
Otthoni strandolás élménye kerti medencével

Sokan a nyárra tervezik a fő szabadságolásukat, amely a legtöbb esetben egy tengerparti utazásból áll, ahol eltöltenek a párok vagy a gyermekes családok általában egy hetet. Ugyanakkor ez az egy hét már nagyon kevés, mindenki szeretne több időt eltölteni víz közelében.

Másrészt észlelhetjük a globális felmelegedés hatásait, a tavasz idén is kimaradt és már egyből beköszöntött a nyár. Egyre nagyobbak a napi hőingadozások, forróbbak a nyarak és több napot tölthetünk el napsütésben. Persze ezt a meleget nem annyira jól tűrők kevésbé üdvözítik, de aki szereti a strandolást, bizony elgondolkodhat azon, hogyan oldja meg a többszöri fürdőzést a nyári hónapok folyamán.

A természet közelségében

Mint ahogy a BestMarkt webáruház kerti medencék kínálatában is láthatjuk, ezek a kényelmi funkciót betöltő termékek már nagyon széles választékban elérhetők, és az a jó hírünk, hogy jóval kedvezőbb árúak, mintha befizetünk egy akár ötfős családnak egy hetes nyaralásra. Emellett a kerti medencék kezelése és fenntartása is kíméli a pénztárcánkat, így mindenképpen sokat spórolunk azzal, ha beruházunk egy ilyen eszközbe. Azt se felejtsük el, hogy míg a nyári nyaralásra elköltött összeg minden évben újra felmerül, addig a megvásárolt és beüzemelt kerti medence ára csak egyszeri kiadás lesz.

Természetesen a tengerparti lubickolás élményét semmi sem pótolhatja, de egy kerti medencével szintén felejthetetlen emlékeink lesznek, főleg, ha meghívunk időnként rokonokat, barátokat, és a medencében pancsolva beszéljük meg a legutóbbi találkozásunk óta történt dolgokat.

Megoldva a nyári szünet

Sok szülőnek okoz problémát, hogy aggasztja, mivel fogja a gyermeke eltölteni a nyári szabadidejét, ha nincs nagymama a közelben, és plusz szabadságot sem tud egyik szülő sem kivenni. Ha már elég nagy a gyerek, vagy több nagyobb testvér marad otthon, akkor nyugodtan meg lehet nekik engedni a közös fürdőzést.

A kültéri, felszíni medencékhez számtalan kiegészítőt is lehet vásárolni és kisebb gyereknek akár egy felfújható gumimatracot is, de sose felejtkezzünk el róla, hogy kisebb gyerekeket csak szülői felügyelet mellett engedjünk fürdeni még egy otthoni kerti medencében is.

Számtalan megvalósítási forma

A kerti medencék sorában is léteznek a felnőtteknek számára is felfújható változatok. Ezenkívül megkülönböztetünk merev falú kivitelezést is, formatervezésben pedig kör, ovális vagy téglalap alakút. A fémvázas medencékben akár több felnőtt is fürdőzhet egyszerre, ezeknek a típusoknak a nagysága elérheti akár a közel hét és fél méteres hosszúságot is. Akár nyári családi, akár baráti összejövetelek alkalmával nagyszerű kiegészítője lehet a vendéglátásnak, de figyeljünk rá, hogy ne fák alá vagy bokrok közelébe építsük fel.

A BestMarkt számos szűrővel segíti a választásunkat. Az ár, mint szempont megadása mellett szűrhetünk gyártóra, de megadhatjuk a kívánt térfogatot, méretet és mélységet is. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a medence rendszeres odafigyelést és tisztítást igényel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek