1 évnél régebbi cikk

Távirda utcai pénztolvajt keresnek a székesfehérvári rendőrök
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Távirda utcai pénztolvajt keresnek a székesfehérvári rendőrök

Egy ruhabolt pultján hagyott pénztárcából vette ki a pénzt a felvételen látható 45-50 körül férfi. Aki felismeri, értesítse a rendőrséget.

Lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben a  Székesfehérvári Rendőrkapitányság, írja a police.hu.

A fotókon látható feltételezett elkövető még múlt pénteken 12 óra 30 perc körül egy Távirda utcában található ruházati üzletben készpénzt tulajdonított el egy pultra helyezett pénztárcából.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült. Ez alapján a férfi  45-50 év körüli, hozzávetőleg 170-175 centiméter magas, zömök testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor világos inget, sötét térdnadrágot, fehér cipőt és kék baseball sapkát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek