1 évnél régebbi cikk

A hőségriadó alatt egy órával tovább lesz nyitva a fehérvári strand
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
A hőségriadó alatt egy órával tovább lesz nyitva a fehérvári strand

Egy órával tovább lehet csúszdázni is a hőségriadó alatt a székesfehérvári strandon. A belépőjegyek ára nem változott tavaly óta.

Az időjárás-előrejelzés szerint a hét közepétől visszatér a hőség, és 35 fok fölötti délutáni csúcshőmérséklet várható. Hőségriadó alatt a székesfehérvári strand egy órával tovább, este nyolc óráig lesz nyitva, és a csúszdák is egy órával tovább, este hétig üzemelnek majd,  írja a Városgondnokság honlapja.

A júniusi nyitás óta hőségriadó alatt 1400-1600, míg hűvösebb napokon 700 vendég fordul meg a városi strandon. A portál kiemeli, hogy idén már többször volt telt ház is, ami 1600 vendéget jelent.

Kapcsolódó
Melegszik az idő, folytatódik az aszályos időszak

A jövő héten többfelé 35 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok, érdemi csapadék továbbra sem várható.

A strandolók figyelmét felhívják arra, hogy 10 és 16 óra között továbbra is nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért érdemes napszemüveget és szalmakalapot viselni, valamint a leégés ellen magas faktorszámú fényvédő krémekkel védekezni.

A fürdőzőknek kitűnő választás lehet a forró délutánokon a fedett nagymedence, ahol a mobil sátor oldalfalait kivették, így szellős és árnyékod is ad.

A belépőjegyek ára változatlan maradt idén: a felnőtt belépő 2000, a kedvezményes jegy 1500 forint, a családi jegy pedig 6000 forintba kerül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek