1 évnél régebbi cikk

Rezsicsökkentés: péntekig rendkívüli diktálási lehetőséget biztosít az MVM
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fiers Gábor
Rezsicsökkentés: péntekig rendkívüli diktálási lehetőséget biztosít az MVM

Augusztus 5-ig azok is bediktálhatják a mérőállásokat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy az energiaszolgáltató állapítja meg a havi részmennyiséget.

Az augusztus 1-től érvénybe lépett árváltozás miatt rendkívüli diktálási lehetőséget biztosít az MVM, olvasható a szolgáltató honlapján.

Augusztus 5-ig azok is megadhatják a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy egyébként nem diktálnak, hanem az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi részmennyiséget, teszik hozzá.

Felhívják a figyelmet arra, hogy mindenki pontosan diktálja be a tényleges mérőállást. Hozzáteszik: az eddigi fogyasztásától jelentősen eltérő mérőállást a számlázás során felülvizsgálhatják, és módosíthatják a hálózati elosztó leolvasása alapján.

A rezsicsökkentés módosítását két hete jelentette be a kormány:

Kapcsolódó
Itt vannak a rezsicsökkentés módosításának a részletei

A lakosság számára az átlagos fogyasztás felett is a valós piaci árnál alacsonyabb árakat állapítottak meg a villany- és gázfogyasztásra - jelentette be a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Tusványoson.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek