1 évnél régebbi cikk

Tálald az elvitelre szánt ételeket eldobható papírtálcán!
Fehérvár Médiacentrum fotója
webshop.hunpohar.hu
Tálald az elvitelre szánt ételeket eldobható papírtálcán!

A legtöbben általában megdöbbenve nézzük a tévében az óceánokban úszó nagy szemétszigeteket és az attól fulladozó állatokat. Egy kis érdekesség: tudtad, hogy a legnagyobb szemétsziget mérete megegyezik Franciaország és Spanyolország területével? Eléggé elkeserítően hangzik, igaz?

Ezek a bizonyos szigetek pedig az olyan kis gesztusok eredményei, mint például, hogy a nem megfelelő szemetesbe dobod ki azt a műanyag dobozt, amelybe az ebédedet csomagolták. Éppen ezért itt az ideje, hogy olyan alternatív megoldásokat alkalmazz az éttermedben a csomagolás terén, amelyek kevésbé szennyezik környezetünket. 

Mit tehetsz ez ügyben?

Bármilyen vendéglátóegységet is üzemeltetsz, az olyan alternatív csomagolóanyagok, mint például a Hunpohár Webáruház papírtálcáinak használata megkönnyíti az ételek kihelyezését vagy felszolgálását a hozzád betérő vendégeknek. 

Használd például a 135x350 mm-es papírtálcájukat a halételekhez a büfédben, vagy halmozz fel egy kisebb készletet a barna papírcsónak tálcáikból a nachos és a hotdog feltálalásához a food truckodban. Garantáltan remek alternatívát kínálnak majd a műanyag dobozok helyett.

A papírtálcák előnyei a műanyag csomagolással szemben

Talán az egyik legeslegfontosabb előnyük az, hogy ezeknek a termékeknek az alapanyagai környezettudatosak, vagyis fenntartható forrásból származnak. Aztán nem mehetünk el amellett sem, hogy abban az esetben, ha a megfelelő szemetesbe vannak elhelyezve, akkor bizony újrahasznosíthatók!

De a formák széles választéka is egy igazán nyomós érv lehet, hogy a papírtálcákat válaszd inkább a műanyag csomagolásokkal szemben. Úgy fejlesztették ki őket ugyanis, hogy ellássák funkciójukat, függetlenül attól, hogy zöldséget, gyümölcsöt vagy készételeket csomagolnak beléjük.

Végezetül pedig az ételek teljes fokú védelmét emelnénk még ki. A nyersanyagvastagság és a hajtogatott oldalak ugyanis kellő merevséget és tartást biztosítanak a tálcáknak.

+1 előny

A papírtálcák igazán erős plaszticitással rendelkeznek, ezért a felhasználói igényeknek megfelelően alakíthatók. Ez annyit tesz, hogy a felületi minőségük, színük, formájuk és egyéb megjelenési elemeik könnyedén testre szabhatók, amelyek így jobban megfelelnek a különféle vendéglátóipari vállalkozások különböző igényeinek.

Végső gondolatok

Tedd könnyebbé a vendégeid számára, hogy magukkal vigyék az ételt, és étkezzenek, miközben sétálnak vagy egy szép tavaszi napon a parkban üldögélnek, és papírtálcákon tálalod fel számukra az ételt. 

Válaszd ki a megfelelő stílust, hogy az a lehető legjobban megfeleljen kiszolgálási igényeidnek és természetesen a vállalkozásod stílusának! Annak érdekében pedig, hogy a vásárlóid mindent megkapjanak, amire szükségük van az étkezéshez, érdemes lehet még papír snack poharat, papírpoharat, előre csomagolt biológiailag lebomló fa evőeszközöket és szalvétát is beszerezni, amelyeket mind-mind megtalálsz a már fentebb is említett Hunpohár Webáruház kínálatában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek