Három székesfehérvári étteremben is olcsóbban lehet enni a következő napokban
·Gasztroétterem·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/Carissa Gan
Három székesfehérvári étteremben is olcsóbban lehet enni a következő napokban
·Gasztroétterem·Utolsó frissítés: undefined

Az elnevezése ellenére 18 napos Étterem Hét során csak előzetes foglalással lehet megkóstolni a fix áras menüket. Fehérvárról eddig a Böllér Boutique, a Porto Vino Ristorante és a Sushi Bár csatlakozott az akcióhoz.

Három székesfehérvári étterem is csatlakozott az őszi Étterem Héthez. A 18 naposra hízott akció ideje alatt, vagyis október 10-27. között országszerte több mint 180 étterem kínál fix áras, háromfogásos menüket, így a vendégek kedvezőbb áron fedezhetik fel az  akcióban résztvevő vendéglők ízvilágát. Idén a helyek között tíz Michelin-ajánlással rendelkező is megtalálható, köztük budapesti, miskolci, egri és kéthelyi éttermekkel.

Székesfehérvárról cikkünk megjelenéséig a Sushi Bár, a Böllér Boutique és a Porto Vino Ristorante csatlakozott az akcióhoz.

A Sushi Bárban többek között meg lehet kóstolni a nigiri válogatást, a csirkés pad thait és a mango sticky rice elnevezésű desszertet is. A Böllér Boutique akciós kínálatában szerepel más fogások mellett a velős pirítós, a BBQ marha oldalas  és XXI. századi somlói galuska. A Porto Vino Ristorante pedig a teljesség igénye nélkül ráklevessel, marhaszeggyel és créme brülée-vel várja a vendégeket.

Az éttermekben fix árkategóriák közül választhatnak a betérők: a topkategóriában 5900 Ft-tól, a prémiumkategóriában 7900 Ft-tól, az exkluzív kategóriában pedig 9900 Ft-tól érhetők el a menük, mely a szervízdíjat is tartalmazza. Székesfehérváron mindhárom hely 7900 Ft-os menüket kínál az akció ideje alatt. 

Ahogy az összes résztvevő étterem, úgy a fehérvári vendéglők ajánlatai is csak előzetes foglalással vehetők igénybe, ráadásul a foglalható férőhelyek száma limitált. Az éttermek részletes menüsorai és az asztalfoglalás lehetősége az Étterem Hét honlapján érhető el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek