1 évnél régebbi cikk

Egy móri és egy etyeki étterem is bekerült az ország legjobbjai közé
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Rókusfalvy Fogadó
Egy móri és egy etyeki étterem is bekerült az ország legjobbjai közé

A székesfehérvári 67Sigma mellett a móri Öreg Prést és az etyeki Rókusfalvy Fogadót is ajánlja a Michelin Guide országos kiadása.

Múlt héten jelent meg a Michelin Guide első, országos kiadása. A francia étteremkalauz figyelmét három Fejér megyei vendéglő is felkeltette.

A móri Öreg Prés 17. századi épületéről azt írják, hogy „tökéletes hely egy nyári ebédhez”. Az étterem „ízekkel teli”, klasszikus magyar fogásokat kínál. Külön kiemelik a saját ridegtartású Galloway marhából készült ételeiket, melyeket „jó áron” kínálnak.

Az etyeki Rókusfalvy Fogadó „vidéki bájjal” és ennek megfelelő klasszikus magyar ételek „gondos válogatásával” várja a vendégeket a kalauz ismeretlen személyazonosságú inspektorai szerint. A borok zömmel a saját pincészetből és a környék borászaitól származnak. Külön kiemelik az étterem teraszát, ami kedvező időjárás esetén „remek hely a pihenésre”.

A székesfehérvári 67Sigmáról ebben a cikkben írtunk részletesen:

Kapcsolódó
Székesfehérvár is felkerült a Michelin Kalauz térképére

A megtisztelő elismerést a 67Sigma érte el, a Hiemer-házban működő étterem bekerült a Michelin Guide-ba-adta hírül közösségi oldalán a székesfehérvári vendéglátóhely!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek