1 évnél régebbi cikk

Bezár egy újabb kultikus hely: búcsúzik a Nádas Étterem
·Gasztroétterem·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Nádas Étterem
Bezár egy újabb kultikus hely: búcsúzik a Nádas Étterem
·Gasztroétterem·Utolsó frissítés: undefined

Július 3-án nyitnak ki utoljára, üzletközpont és lakások lesznek az épület helyén Agárdon.

"Ezúton szeretnénk elköszönni minden kedves vendégünktől, akik 1993 óta ellátogattak éttermünkbe, megtiszteltek bennünket bizalmukkal!" - búcsúznak Facebook-posztban az agárdi Nádas Étterem tulajdonosai, Kádiné Egri Ilona és Kádi Attila.

A hely utoljára július 3-án nyit ki, és ezzel nappal lezárul egy 3 évtizede tartó történet, újabb kultikus helytől kell elbúcsúzni Fejér megyében. Amint a tulajdonosok írják, a bezárás gondolata már korábban megfogalmazódott bennük.

"Nehéz szívvel búcsúzunk, hiszen majd 30 éve – az étterem tulajdonosaiként – itt töltöttük életünk nagyon nagy részét. Sajnos a generációváltást semmilyen formában nem tudnánk megvalósítani, ezért is döntöttünk immáron 5-6 évvel ezelőtt úgy, hogy előbb-utóbb meg kell válnunk tőle. Most adódott egy lehetőség, melyben a város fejlődésének érdekében a helyi önkormányzat is támogatott bennünket" - olvasható a posztban.

A Nádas Étterem Agárd frekventált pontján áll, így adódik a kérdés: mi lesz az épület sorsa. A tulajdonosok, hogy a további a találgatásoknak elejét vegyék, erre is kitérnek a posztban.

"Az étterem helyén egy gyönyörű szép épületegyüttes fog megvalósulni – amit az AGÁRD-LUX Kft. fog kivitelezni. Az városban lakók és az idelátogatók számára igényes üzletek kialakítása - akár lehet benne Nádas Étterem is - és lakások létesítése kezdődik. Ennek a kivitelezése természetesen a bontással fog kezdődni, hiszen a 80-as években készült épületet már nem lehet másképp hasznosítani."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek