1 évnél régebbi cikk

A kerti szerszámos ház számtalan felhasználási aspektusa
Fehérvár Médiacentrum fotója
geminiduo.hu
A kerti szerszámos ház számtalan felhasználási aspektusa

Tavasztól őszig a kerttel vagy hétvégi telekkel rendelkezők szeretnek minél több időt kint tölteni a szabadban. Ez az idő lehet aktív vagy passzív pihenés, kinek mi a testhez álló elfoglaltság. Van, aki barkácsolni szeret, van, aki a veteményesben tevékenykedni, és van, aki elüldögélni a kerti bútorában egy könyv vagy pedig barátok társaságában.

Bármelyikre is essen a választás, az az egy biztos, hogy a kerttel rendelkezők nem szűkölködnek a kerti kiegészítőkben. Olyannyira nem, hogy rendszerint nem tudják hová tenni őket, és előbb-utóbb beköltöznek a szerszámok a lakóház valamelyik szegletébe.

Kisház a szerszámok tárolására

Hogy elkerüljük a családi vitákat, a fentebbi okokból kifolyólag az egyértelmű megoldás egy szerszámos ház beszerzése és felállítása a kertben. A Gemini-Duo webáruház kerti ház gyűjteménye széles választékot biztosít mind dizájnban, mind funkciójában az érdeklődők számára.

Ezek a mobilházak sokkal mutatósabbak és elegánsabbak, mint egy udvaron összetákolt kalyiba. Szinte egy kis lakóépületnek is beválnának, ha nem lennénk tisztában a kompakt méreteikkel. Családi összejövetelek kiegészítő tartozékától kezdve a szerszámok, sporteszközök tárolásán át egészen a horgásztanya felszerelések raktározására kiválóan alkalmasak.

Ha valaki csak egy kis udvarral vagy konyhakerttel rendelkezik, akkor sincs veszve semmi, mert a legkisebb méretű házikók akár egy kert sarkában is felállíthatóak.

Rendkívül előnyös tulajdonságok

Ezeknél a mobil házaknál a legfontosabb, hogy az időjárás viszontagságaival szemben ellenállók legyenek, hiszen télen-nyáron kint fogják tölteni napjaikat a szabadban. Ez azt jelenti, hogy nyáron nap-, azaz UV-sugárzás ellen, később eső, hó, fagy ellen biztosítson a szerkezet hosszantartó védelmet.

Ebben nincs is hiány, mivel ezeket a házakat elsődlegesen a környezeti tényezőkkel szembeni tartósságra tervezték. A legtöbb ház dupla falú, és beépített szellőzőrendszerrel működnek, ezért a nedvesség sem tehet bennük kárt egyik évszakban sem. Így kitűnő tárolóhelyiséggé válhatnak már a legkisebb méretűek is, akár csak a kerékpárok vagy kerti kisgépek elhelyezésére, de ide tehetjük a kerti bútorok tartozékait is, úgymint takarókat, párnákat, grillezéshez kiegészítőket.

Változatos alapanyagok

Kaphatók sima műanyagból vagy újrahasznosított műanyagból, illetve fémlemezből készült változatok. Ezek mindegyike masszív, strapabíró darab, és nem igényelnek semmilyen különösebb karbantartást, kezelésük és tisztán tartásuk is végtelenül egyszerű.

A Gemini-Duo széleskörű választékában olyan híres márkák találhatók meg, mint a Factor, amelyhez az ajtón kívül ablakokat is tervezett a gyártó. Más termékkategóriáknál már ismert név a Hecht, de minőségét a kerti házak sorában is garantálni fogja.

Igazán impozáns kis házak a Manor épületek, melyek az északi országok házainak eleganciáját idézik. Anyaguk műanyag, így ezeknek a kerti házaknak a legkönnyebb a tisztítása és nem korrodálódnak, nem rohadnak sem kívül, sem belül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek