1 évnél régebbi cikk

Kombinált sütők vendéglátó-ipari egységekbe
Fehérvár Médiacentrum fotója
nagykonyhai.com
Kombinált sütők vendéglátó-ipari egységekbe

Vendéglátó-ipari vállalkozásunkhoz különleges sütőre lesz szükségünk. Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek azokat a kombinált változatokat, melyek tökéletes választások erre a célra. Ha érdeklődik a téma iránt, vagy éppen beszerzés előtt áll, mindenképpen tartson velünk!

A változatos ételek kulcsa

Ahhoz, hogy sokféle ételt tudjunk kínálni az étlapunkon, szükségünk lesz egy olyan eszközre, ami ezt lehetővé teszi számunkra. A kombinált sütők, illetve párolók pontosan ezt a célt szolgálják. Beszerezhetőek villany, illetve gázüzemű változatban is, így csak rajtunk múlik, hogy melyik típust választjuk. 

Mivel a termékek között rendkívül széles a kínálat, így biztosan megtaláljuk majd azt a variációt, ami kielégíti az igényeinket. Beszerzés előtt persze érdemes bővebben is tájékozódni a részletekről.

A kombi sütő számos feladatot képes ellátni. Ez az eszköz egészen pontosan egy konvekciós sütő, valamint egy gőzpároló kombinációja. Ez azt takarja, hogy száraz vagy párás levegőt keringet a sütőtérben attól függően, hogy nekünk éppen mire van szükségünk. Így rengeteg típusú étel elkészítéséhez használhatjuk. 

Főzhetünk többek között zöldségeket, de hús és halételekhez is kiváló. Ezenfelül a tészta, a burgonya, illetve a rizs sem fog neki gondot okozni, így tényleg rendkívül sokrétű eszközökről van szó.

További hasznos információk

A kombinált sütők legtöbbje hasonló képességekkel rendelkezik. Van azonban köztük néhány eltérő modell, így érdemes jól körülnézni a vásárlás előtt. A hőmérsékleti tartományuk bizonyos esetekben 50, illetve 270 °C, de máskor pedig 100 és 275 °C között állítható. 

Így fontos mérlegelési szempont, hogy szükségünk van-e a 100 fok alatti hőtartományra az ételeink készítése közben. Hiszen ha erre a kérdésre igennel válaszolunk, akkor az első kategóriából kell választanunk.

Vannak modernebb variációk is, melyek digitális kijelzővel rendelkezhetnek. Természetesen ezzel a megoldással a kezelhetőségük, illetve irányíthatóságuk sokkal komfortosabbá válik. Ezeknek a daraboknak a gőzteljesítménye is precízebben állítható. 

Így amennyiben sokszor alkalmazzuk ezt a funkciót, akkor mindenképpen érdemes lesz ezen termékek közül válogatni. Általában az összes sütő rozsdamentes acél külsővel és belsővel rendelkezik, így hosszú távon tartós marad.

Vásárlás előtti szempontok

Bár első blikkre úgy tűnnek, hogy a készülékek nagyon hasonlítanak egymáshoz, mégis van pár dolog, amiben erőteljesen különböznek. Így mindenféleképpen közelebbről is szemügyre kell vennünk őket, mielőtt rászánjuk magunkat a beruházásra. Elsősorban ez a termék méreteit tekintve fontos. Elengedhetetlen, hogy olyan sütőt válasszunk, ami elfér ott, ahol azt alkalmazni kívánjuk majd.

Ezenfelül természetesen az energiafogyasztás sem elhanyagolható tényező. Így ezt is vegyük górcső alá, mielőtt vásárolunk! A tökéletes minőségű termékekért keresse a Nagykonyhai.com Webáruház kombi sütő kínálatát! Reméljük, hogy mai cikkünkkel tudtunk segíteni az ideális eszköz megtalálásában!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek