4 évnél régebbi cikk

Te szereted a meztelen testedet? Május 6. a meztelen kertészkedés világnapja, így élvezik világszerte
Fehérvár Médiacentrum fotója
instagram.com/reddiva8448
Te szereted a meztelen testedet? Május 6. a meztelen kertészkedés világnapja, így élvezik világszerte

Ez a világnap nemcsak arról szól, hogy nudiban kapáljuk meg a borsót, hanem arról is, hogy elfogadjuk-e a testünket? Úgy, ahogy van! Te hogyan állsz ezzel a kérdéssel?

Még nem késő csatlakozni a meztelen kertészkedés világnapjához! Feltéve, ha bírjuk a jelenlegi, inkább réteges öltözködést kívánó időjárást... Május 6-án ugyanis alapvetően az a cél, hogy aki meri, dobjon le magáról minden textilt, és ádámkosztümben ugorjon neki a kerti teendőknek. A kihívás(?) akkora népszerűségnek örvend világszerte, hogy a nudista kertészek egyre-másra töltik fel magukról a képeket az Instagramra, Facebookra bizonyítva, ők köszönik szépen, élvezik a meztelen kertészkedés világnapját. Na, meg a testüket.

Mert éppen pont a tökéletesség hajszolásának korában valahol külön művészet elfogadni, hovatovább szeretni, majd a tetejébe meg is mutatni a világnak a bizony messze nem tökéletes testünket. Mert lássuk be, kevesen vannak, akik elmondhatják magukról: hibátlan külsővel rendelkeznek.

És igen, ebben saját magunk is vastagon benne vagyunk: az életmódunk, a táplálkozásunk, a (nem) mozgásunk, a kényelmességünk. Meg persze mindaz, amit átéltünk, ami megtörtént velünk eddigi életünk során: a gyermekeink, a baleseteink, a betegségeink, a hibáink és ballépéseink, amik mind-mind nyomot hagytak rajtunk. Hol csak egy halovány heget, apró löttyenést, vagy éppen nem is annyira apró megereszkedést, néhány (sok) centivel lejjebb csúszó mellbimbót, feneket, pironkodva takargatott bőrhibát, soha el nem múló foltokat, hegeket.

Amik egyenként is fájnak. Vannak napok, amikor csak valahol a tudatunk legmélyén sajog gyengén a tökéletlenségünk, de van, amikor olyan erővel csapja arcon az embert a valóság, hogy hátratándorodik tőle, és hitetlenkedve simogatja a zsibbadó ütésnyomokat. Ez tényleg én vagyok? Na, akkor fáj igazán!

És amikor ennyire fáj, hát a legharsogóbb-színpompásabb-szemkápráztató neonfényekkel is villoghat nekünk az oly divatos fogadd el magad szlogen – legfeljebb fogainkat vicsorgatjuk vissza rá. Vagy ha kevésbé vagyunk úrihölgyek/emberek, akkor a földre sercintünk egy hegyeset, hogy mésztetudodhova!

Aztán persze rájövünk, hogy rugózhatunk életünk végéig, mert van, ami már – hiába csikorgatjuk a fogunkat –, úgysem változik meg, javul vissza, kúszik feljebb. Esetleg ha akad néhány fölös milliónk, amiért egy ügyes plasztikai sebész elmolyol rajtunk néhány munkaórát. De azt meg inkább hagyjuk...

Szóval nyugi, nemcsak te nem vagy tökéletes! Nekem is, neki is meg a szomszédnak is kicsit már megcsúszott, ereszkedett, foltosodott. Úgyhogy no para, textilt le és irány a kert vagy a balkon, mert már várnak a napsugarak (ja, nem!), de a virágok biztosan. És ha elég bátor vagy, meg bírod a hideget is, akkor mehetnek a képek a Facebookra vagy az Instagramra #nakedgardeningday hahstaggel. Mutasd meg te is magadat, hogy igenis élvezed a testedet! Úgy, ahogy van...

Inspirációként pedig íme néhány vicces, szexi, bevállalós meztelenkertész szerte a világból:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Happy World Naked Gardening Day 2017!! #nakedgardening #worldnakedgardeningday #rugger #charlestonblockade

Chris Deer (@christopherwdeer) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

#nakedgardeningday #nakedwoman #gardener #garden #healthylifestyle #worldnakedgardeningday

Eliza Roxendal (@lizylupins) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Since the pictures of my cacti i post with captions about growing do not always generate much conversation, and everyone seems to love when I post selfies with my cacti, I decided it was time to get up lose and autistic- I mean artistic with my selfie cacti posts. So I know a great number of you ladies and gentlemen out there will enjoy this both for my striking white good looks or the humor behind the post... Or being the pot haha. I actually had to read over the Instagram no nudity agreement to make sure I wasn't breaking it. Girls get away with a hell of a lot more than this when posted in here. I'm fabulous. Tell me what you think. Want more selfies of me in the garden or can I let my plants take the main stage again? Or do you need more shots of my prick in a pot? #selfie #gardening #gardener #spring #horticulture #greenthumb #greenhouse #greenenergy#hippie #nakedgardeningday #comedy #humor #prick #prickly #cactus #cacti #cactusaddict #flowerpower #flowerchild #botany #plantaddict #plantaddiction #riska

William Williamsii (@hermitcrabbb) által megosztott bejegyzés,

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek