1 évnél régebbi cikk

Négy Fejér megyei kormányablak nyitvatartása változik csak
Fehérvár Médiacentrum fotója
kormanyablak.hu
Négy Fejér megyei kormányablak nyitvatartása változik csak

A gázfelhasználás csökkentése miatt országszerte több kormányablak ügyintézési ideje változik, és lesznek olyanok is, amelyek ideiglenesen bezárnak.

A sokszorosára megnövekedett energiaárak miatt a kormány 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írt elő az állami szerveknél, ezért 2022. november 2. és tervezetten 2023. március 17. között egyes, kisebb forgalmú kormányablakokban és okmányirodákban szünetel az ügyfélfogadás - írja közleményében az Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálat oldalán.

Kiemelik, az őszi-téli időszakban jellemzően alacsonyabb az ügyfélforgalom, amelyhez a novembertől márciusig nyitva tartó több mint 280 kormányablak és okmányiroda kellő kapacitást biztosít. Továbbra is minden járásban és fővárosi kerületben legalább egy kormányablak nyitva lesz majd.

Fejér megye mind a 13 kormányablaka novembertől is várja az ügyfeleket, mindössze négy településen – Adony, Enying Ercsi és Polgárdi – változik ügyfélfogadási rend: ezeken a helyszíneken heti 4 napon lehet majd ügyet intézni - tájékoztatott kérdésünkre a Fejér Megyei Kormányhivatal.

A kormanyablak.hu oldalon olvasható információk szerint  2022. november 2. napjától előreláthatólag 2023. márciusáig energiatakarékossági okból pénteken zárva tartanak:

  • Enying, Szabadság tér 16/A.
  • Polgárdi,  Batthyány utca 132.
  • Adony, Rákóczi utca 21. számok alatti kormányablakok.

Ugyancsak a fenti okból, ám hétfői napon nem lehet majd ügyet intézni:

  • Ercsi, Fő utca 27. szám alatt működő kormányablakban.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek