1 évnél régebbi cikk

Best Mixer képzések: így lehet a hobbidból hivatás
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik.com
Best Mixer képzések: így lehet a hobbidból hivatás

Pályakezdőként és pályaváltóként is közös a cél: viszonylag rövid időn belül találni egy versenyképes szakmát, ami segít a kiteljesedésben és a saját egzisztencia megteremtésében.

A magántulajdonban lévő Best Mixer iskolákban már 15 éve nevelkednek a vendéglátás legjobb szakemberei, így mostanra több mint 1000 tanuló mondhatja el magáról, hogy sikerült önállósodnia és megvalósítania a vágyait. Most te is egy lehetsz közülük!

A piacvezető Best Mixer tanfolyamok Székesfehérváron is elérhetők, ráadásul igencsak kecsegtető áron. Miért érdemes a cég barista vagy mixer képzése mellett döntened? Ismerd meg a szakképző hely kiemelkedő pozitívumait!

Így tudod felmérni egy vendéglátó képzés színvonalát

A vendéglátásban ma már kiemelkedő lehetőségek vannak, hogyha jól fizető állást szeretnénk többéves továbbtanulás nélkül. Amióta itthon is egyre nagyobb kultúrája van a minőségi italok és specialty kávék fogyasztásának, sokan döntenek egy mixer vagy barista szakképesítés megszerzése mellett.

Ahhoz viszont, hogy ezek a szakmák valóban hobbiból hivatássá és munkából egy színvonalas életminőséggé alakuljanak, nagyon fontos szemponttá válik a képzőhely hírneve és minősége. Tekintve, hogy a vendéglátó tanfolyamok találatai után nem kell túl sokat böngészni a neten, körültekintő mérlegelésre van szükség.

Egyértelműen figyelembe kell venni az iskola elhelyezkedését, oktatói csapatának szakmaiságát, a tantermek és a felszerelés színvonalát, és azokat a lehetőségeit, amiket a képzési díj fejében kínál. Ha a suli sajátosságai minden önmagunk felé felállított kritériumnak megfelelnek, nem is éri meg tovább gondolkodni a döntésen.

Széleskörű oktatási paletta, csúcstechnológiás környezet, professzionális színvonal

Ha sikeres barista vagy mixer karrierre vágysz, a Best Mixer jelentheti majd az ugródeszkát. A 15 éve piacon lévő, nagy hírnévvel rendelkező cég több mint egy évtizedes pályafutása alatt olyan professzionális iskolahálózatot épített ki Magyarországon, aminek nehéz a nyomába érni.

Hallgatói számára csúcstechnológiás környezetet biztosít a tanuláshoz: amíg a mixerek 80-110 koktél elkészítésének tudását 500 különféle itallal sajátíthatják el, addig a baristák a legkorszerűbb La Marzocco KB 90 és Victoria Arduino Black Eagle kávégépeken gyakorolhatnak. A tanulók emellett több mint 30 képzési lehetőség közül választhatnak - amik között bőven akadnak kombinált ajánlatok is. A legelszántabbak így egy képzés áráért akár 2-3 szakmát is megszerezhetnek. 

Továbbá a képzési tanrendet is személyre szabottan lehet alakítani, aminek köszönhetően akár 4-6 hét is elég a szakmát igazoló tanúsítvány megszerzéséhez. Ezenfelül a sikeres vizsgát igazoló okirat egy nemzetközileg akkreditált, kétnyelvű bizonyítvány, amit a világ minden táján elismernek.

A Best Mixer munkaközvetítő intézményként az elhelyezkedésben is segít, legyen szó hazai ambíciókról vagy külföldi karrierépítésről. Ha úgy tartja kedved, frissen végzett baristaként és/vagy mixerként, óceánjáró hajón, Londonban, de Cipruson is kipróbálhatod magad. Kihagyhatatlan ajánlatnak hangzik, igaz?

Vendéglátós karrierépítés egy karnyújtásnyira

Ahogyan láthatod, a Best Mixernél minden elképzelésed valóra tudod váltani, hogyha közel áll hozzád a vendéglás. A legjobb, hogy ehhez még csak nem is kell az ország másik végébe utaznod vagy elköltöznöd, hiszen a székesfehérvári központ csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Ha még mindig van kérdésed, látogass el a Best Mixer helyi, ingyenes előadásaira és workshopjaira, ahol végérvényesen is meggyőződhetsz a cég kiemelkedő piaci helyzetéről! Addig a Google-értékelésekre és Facebook-visszajelzésekre is érdemes ránézned – nem fogsz csalódni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek