4 hónapnál régebbi cikk

Szakmai napot tartottak az István Király Általános Iskolában
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Szakmai napot tartottak az István Király Általános Iskolában

Az Élménysuli program keretében, szakmai napot szerveztek az István Király Általános Iskolában. Az eseményen a Komplex Alapprogram legújabb oktatási módszereit mutatták be a pedagógusok

Szerda délután három tanórát nézhettek meg azok a pedagógusok, akik az István Király Általános Iskolába érkeztek Pécsről és Egerből, hogy közösen átbeszéljék és kielemezzék az Élménysuli program innovatív oktatási módszereit. A szakmai napon résztvevő tanárok történelem, matematika és képességfejlesztő “táblajáték órán” vehettek részt. A Komplex Alapprogram célja az élményközpontú oktatás fejlesztése illetve megismertetése. 

Az  István Király Általános Iskola számára, nagyon fontos, hogy minél több programban részt vegyen, ami elősegíti a gyermekeket a hatékonyabb és korszerű tanulásban.- Hangsúlyozta az iskola igazgatója, Krählingné Kovács Tünde.

"Az iskolánk 2020-21-ben csatlakozott ehhez a programhoz, valamennyi kollégánk elvégezte a komplex instrukciós programon túl az alapprogramos képzéseket, mögöttem a falon lehet látni ezekből a mozaikokból azokat az elemeket, amelyek részei a programnak. Itt élményt tanulni vagy tanulni élmény, és ebből az élménypedagógiából merítkezik ez a program"- mondta el az intézményvezető.

A tanórák után a szakmai nap lezárásaként a pedagógusok egy műhely foglalkozáson vehettek részt, ahol az élmény suli programmal kapcsolatos pozitív, illetve negatív tapasztalataikat, benyomásokat osztották meg egymással a programban résztvevő tanárok. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek