3 évnél régebbi cikk

Kodolányi – diploma karnyújtásnyira! Barátságos légkörre és olyan tudásra vágysz, amely megalapozza a jövődet?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kodolányi János Egyetem
Kodolányi – diploma karnyújtásnyira! Barátságos légkörre és olyan tudásra vágysz, amely megalapozza a jövődet?

Ha ezeken gondolkodsz, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra. Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves jubileumi tanévét ünneplő magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

www.kodolanyi.hu/felveteli/

Széles képzési palettából választhatsz: anglisztika, előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás, üzemmérnök-informatikus.

Emellett három felsőoktatási szakképzés és három mesterképzési szak (államilag finanszírozott helyekkel) várja a továbbtanulókat.

A stresszmentes tanulás a Kodolányin

Az oktatók személyre szabott mentorprogram keretében támogatnak, és mindenben a segítségedre lesznek akkor is, ha élsportolsz vagy munka mellett jársz egyetemre. A rugalmas távoktatási formának köszönhetően az sem akadály, ha külföldön vagy az egyetem helyszíneitől távol élsz.

Két szakon is tanulhatsz egyszerre, így két diplomát is szerezhetsz egy áráért rövidebb idő alatt és költséghatékonyan. Emellett a duális képzéseken szervezett körülmények között az egyetem partnercégeinél dolgozhatsz, így friss diplomásként sem leszel már pályakezdő.

A Kodolányi János Egyetemen az is megtalálja a számítását, aki nemzetközi lehetőségekre vágyik, hiszen itt könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. A világ 33 országában 170 partnerintézmény bármelyikében tanulhatsz.

Mindemellett itthon is nemzetközi környezetben töltheted el egyetemi éveidet, hiszen a világ minden tájáról érkeznek ide diákok. Választhatsz angol nyelvű képzések közül, ahol az oktatás teljes mértékben angol nyelvű.

A KJE-n megszerzett diploma értékét jól mutatja, hogy az egyetem saját fejlesztésű oktatási modelljével - a hazai felsőoktatási intézmények sorában egyedülállóan - részesült a legmagasabb szintű független szakmai elismerésekben. Nemrégiben a nemzetközi Minőség-Innováció Díjjal méltatták.

Nincs emelt szintű érettségid vagy nincs meg a 280 pontod?

Az sem akadály! Jelentkezz a Kodolányi felsőoktatási szakképzésére, amely felkészít további egyetemi tanulmányaidra. A négy féléves képzés során itt tanult tantárgyak döntő többsége beszámítható a további egyetemi tanulmányokba, és ezt követően már nem kell emelt szintű érettségit tenned.

Ők is a Kodolányi segítségével valósították meg álmaikat:

  • Nemes Anna - az ATV Híradó műsorvezetője, riportere;
  • Schoblocher Barbara - a Blahalouisiana énekese;
  • Bottyán Tímea - a Tower of London kiskereskedelmi csapat vezetője;
  • Hámori Tibor - a Gerbeaud vezető baristája;
  • Hossó Nikolett - a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke, c. egyetemi docens.


#EgyüttValóraVáltjuk!
www.facebook.com/kodolanyi
www.instagram.com/kodolanyiegyetem/
www.kodolanyi.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek