1 évnél régebbi cikk

A fehérvári nyomozók keresik a férfit, aki egy könyvelőiroda postaládájából vett ki borítékot
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
A fehérvári nyomozók keresik a férfit, aki egy könyvelőiroda postaládájából vett ki borítékot

A székesfehérvári nyomozók a lakosság együttműködését kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat levéltitok megsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. augusztus 11-én  6 óra 37 perckor  Székesfehérváron, egy Géza utcai könyvelőiroda postaládájából kivett egy bizalmas adatokat tartalmazó borítékot, majd a Kisteleki utca irányába távozott a helyszínről.

A férfi 60 év körüli, hozzávetőleg 170-175 centiméter magas, ősz hajú. A bűncselekmény elkövetésének idején fekete hosszúnadrágot, fehér hosszú ujjú inget, szürkésfekete mellényt, valamint egy szürke utazótáskát viselt.

Az elkövetőről a közelben lévő biztonsági kamera felvételt készített. 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek