1 évnél régebbi cikk

Válassz praktikus számítástechnikai ajándékot karácsonyra!
Fehérvár Médiacentrum fotója
usanotebook.hu
Válassz praktikus számítástechnikai ajándékot karácsonyra!

A karácsonyi ajándékok évről évre komoly fejtörést okoznak sokaknak, és az ötlettelenség miatt sokszor az utolsó pillanatra marad a meglepetések beszerzése. Mielőtt haszontalan holmikra, egy ötödik pár karácsonyi mintás zoknira, nyakkendőre vagy egy sokadik pohárkészletre esik a választásod, mutatunk néhány személyre szabható számítástechnikai eszközt.

Te sem szereted, ha olyan ajándékot kapsz, amelyet nem tudsz mire használni? Hidd el, mások sem igazán örülnek neki, így igyekezz átgondoltan válogatni, még ha az utolsó pillanatokra hagytad is az ajándékvásárlást. Mutatunk pár ötletet, amivel garantáltan örömet szerezhetsz.

Hasznos ajándékok mindenkinek

Sokan szeretik megúszni az ajándékvásárlást különböző okok miatt: nincs ötletük, nem szívesen járják az üzleteket, állandó időhiányban szenvednek. Laptopot használó szeretteidnek jó ötlet lehet egy minőségi laptoptáska az USAnotebook választékából. Az eszközöknek nemcsak védelmet jelent, hanem a megjelenésnek is része, választható női és férfi verzióban, többféle kivitelben, szintetikus anyagokból vagy bőrből készült változatban.

De számtalan apró, kis értékű, ám hasznos ajándékot is választhatsz notebookhoz, PC-hez, akár a családtagjaidnak, barátaidnak szánod. A legtöbb perifériás eszközre mindenkinek szüksége van vagy lehet, aki számítógépet használ akár szórakozás, akár munka céljából.

Számítástechnikai kütyük karácsonyra

Asztali számítógéphez mindenképpen szükséges, de még touchpades laptophoz is kényelmes kiegészítő lehet egy egér. A használatnak megfelelően vezetékes, vezeték nélküli vagy Bluetooth-os változatban, számtalan típusban, kivitelben elérhető, és a színválasztéka is viszonylag nagy, így igazán testreszabható ajándék lehet. Egy LED-es, világító, speciális gombkiosztású egérrel egy gamernek is nagy örömet szerezhetsz. 

Egyedi, különböző színű, formájú, akár film-, képregény- vagy mesehős figurájú pendrive-ot is választhatsz ajándékba. Jól mutat a karácsonyfa alatt gyereknek, felnőttnek egyaránt egy kedvencet ábrázoló, különleges darab. 

Igazán praktikus ajándék lehet egy külső winchester vagy háttértároló, akár munka, akár szórakozás miatt lesz rá szüksége az illetőnek. Ennek birtokában gond nélkül letöltheti a kedvenc filmjeit, sorozatait, zenéit, és magával viheti utazáskor is, illetve lementheti a rengeteg fényképet, videót akár biztonsági okokból is.

Multimédiás eszközök

Sokan otthonról dolgoznak, így egész nap egyedül vannak, de sok család is szétszóródott a világ különböző tájain, így nekik is jó lehet a kapcsolattartásra egy webkamera, mikrofon vagy headset. 

A zenehallgatáshoz és filmnézéshez is jól jöhet egy minőségi hangszóró a laptophoz, PC-hez, tablethez vagy okostelefonhoz. 

Vezetékes vagy vezeték nélküli változatok közül választhatsz az igények szerint, illetve hagyományos és egyedi dizájnú kütyük is a rendelkezésedre állnak, így más és más darabot választhatsz a gyerekeknek, a nagyszülőknek vagy akár saját magadnak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek