1 évnél régebbi cikk

Melyik csillagjegyeknek megy nehezen az együttélés?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pexels
Melyik csillagjegyeknek megy nehezen az együttélés?

Az ember társas lény, ugyanakkor nem mindegy, hogy kivel élünk közös háztartásban, legyen szó házasságról, párkapcsolatról, vagy egy egyszerű lakótársi viszonyról.

Míg bizonyos jegyek szülöttei békében megférnek egymás mellett, addig akadnak olyan zodiákusok is, melyek jobb, ha nem költöznek össze, mert nem sok köszönet lesz benne. Nézzünk is ez utóbbira pár “elrettentő” példát, ha pedig ezenfelül is érdekel, hogy mit üzennek számodra a csillagok, akkor böngészd át a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Mérleg és Halak

Mindketten romantikusak és igazi álmodozóak, akik szívesen menekülnek a szürke realitás elől egy színes, képzelt világba. Csakhogy időnként kíméletlenül arcul csapja őket a valóság, és itt kezdődnek a problémák is.

A valós gondokat ugyanis mindketten másképp szeretnék megoldani: míg a Halak inkább magányosan, az érzelmeibe merülne, addig a Mérleg a csapatmunkát és a racionalitást preferálja. Az ész és a szív csatája ez, melyben nem egyszerű közös nevezőre jutni. 

Kos és Bak

Csupán annyi közös van bennük, hogy mindketten ambiciózusak, de teljesen más célok vezérlik őket. A Kos legtöbbször spontán döntéseket hoz, gyorsan és átgondolatlanul dönt, ráadásul a tudatos pénzkezelés sem az erőssége, emiatt anyagi gondjai lehetnek.

A Bak ezzel szemben a biztonságra törekszik. Mindent százszor végiggondol, elemzi a lehetséges kimeneteleket, aztán dönt. A pénzügyeiben is óvatos, mindig van megtakarítása, vele nem fordulhat elő, hogy üres a bankszámlája. 

Ezen ellentétes tulajdonságok miatt pedig könnyen egymásnak feszülhetnek: a Bakot dühíti a Kos hirtelensége és meggondolatlansága, ellenben a Kos falra mászik a Bak lassú és megfontolt tempójától. 

Vízöntő és Rák

A Vízöntő eleme a változatosság, az unalmas közeg kikészíti. Őt nem zavarja a rendetlenség, és bizony előfordulhat, hogy egyszer csak gondol egyet és teljesen átrendezi a lakást. 

A Rák viszont sokkal inkább az állandóság híve. A tiszta, rendezett, kényelmes otthon számára alapvető. Szeret egymaga otthon időzni egy jó könyv vagy a kedvenc sorozata társaságában. A Vízöntő izgágasága zavaró lehet számára, míg ez utóbbit a Rák rendmániája frusztrálhatja.

Nyilas és Bika

E két jegy szülötteiben eleve nem sok közös van, így igencsak meggondolandó az együttélés. A Nyilas az otthon berendezését illetően a praktikus és kényelmes megoldásokért rajong, nem szereti a jól kinéző, de haszontalan tárgyakat.

Ellenben a Bika az apró dekorációknak és kiegészítőknek is nagy figyelmet szentel, számára a tökéletes otthon nemcsak komfortos, hanem stílusos is. 

Szűz és Ikrek

Közös tulajdonságuk, hogy remekül tudnak alkalmazkodni egy új környezethez, ha viszont valamit el kell intézni, akkor szívesebben hárítják át feladatot a másikra. Még akkor is, ha egy olyan egyszerű dologról van szó, mint például kihívni egy vízvezeték-szerelőt. 

Emellett a Szűz hajlamos arra, hogy mintegy szülőként támogassa a kiszámíthatatlan Ikreket, aki ettől úgy érezheti, hogy a másik gyerekként kezeli őt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek