1 évnél régebbi cikk

Székesfehérvári párkeresőknek, újrakezdőknek segít a most induló Anndi randi - párkereső program
Fehérvár Médiacentrum fotója
Novák Rita
Székesfehérvári párkeresőknek, újrakezdőknek segít a most induló Anndi randi - párkereső program

Czettl Andrea, az Alba Triatlon Egyesület elnöke és Csiki Anna párkapcsolati coach, kineziológus, családállító gondoltak egy merészet, és úgy döntöttek, megoldási lehetőséget nyújtanak a székesfehérváriaknak és egyedülálló programmal, rapid randival segítik elő a párok egymásra találását.

Mi köt össze egy sportolót és egy spirituális segítőt? Sok minden, de most csak azzal az aspektussal vonok párhuzamot ami téged, engem és mindenki mást is érintett, érint- vagy nem akarom az ördögöt a falra festeni- de érinteni fog, ez pedig nem más, mint a társkeresés problematikája.

Czettl Andrea, az Alba Triatlon Egyesület elnöke, a Cerbona Fehérvár Félmaraton főszervezője és Csiki Anna párkapcsolati coach, kineziológus, családállító összefogott egymással és gondoltak egy merészet: úgy döntöttek, megoldási lehetőséget nyújtanak a székesfehérváriaknak és egyedülálló programmal, rapid randival segítik elő a párok egymásra találását. 

Csiki Anna hosszú évek óta nyújt segítő kezet azoknak, akiknek egy kis elakadás miatt szükségük van némi útmutatásra az élet bármely területén, a kliensei közül eddig még senki sem volt, akivel legalább érintőlegesen ne foglalkoztak volna párkapcsolati kérdésekkel. Csiki Anna szerint nemcsak a kapcsolati problémák, hanem a társkeresési nehézségek is sokakat terhelnek, különös tekintettel az online térben kötött ismeretségekre, az ezekből adódó csalódásokra.

Czettl Andrea úgy véli, a társkeresés nehézségét leginkább az adja, hogy nincs elég lehetőség a szinglik számára az ismerkedésre. A páros által szervezett rapid randi célja pont ez, hogy lehetőséget biztosítsanak a könnyed találkozásra. Az egyedülálló nők és férfiak egy koktél mellett beszélgethetnek egymással az Anndi randin.

Az Anndi randi első programja január 27-én lesz. Két korosztályba lehet jelentkezni: 34-45 éves korosztályban, valamint a 45-55+ korosztályban. Minimum tíz nő és tíz férfi találkozik egymással egy étterem szeparált részében. Minden hölgy asztalához tíz perces váltásban ülnek le a férfiak.

A rendezvény végén a Randimester begyűjti a szimpátia lapokat, a résztvevők pedig elbúcsúznak egymástól. Kölcsönös “találat” esetén (tehát ha mindkét fél lájkolta a másikat) két napon belül értesítést kap a résztvevő azoknak az elérhetőségeivel, akikkel kölcsönösen szimpatikusak voltak egymásnak.

A rapid randival a január 23-i Együtt magazinban is foglalkozunk a 17:20-tól a Fehérvár Televízióban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek