1 évnél régebbi cikk

Ezt a hat dolgot garantáltan ellenőrzi húsvétkor a rendőrség!
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Ezt a hat dolgot garantáltan ellenőrzi húsvétkor a rendőrség!
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined

Aki vét a szabályok ellen, annak gyorsan oda lesz a locsoló pénze. Idén sem marad el a húsvéti razzia, a rendőrök országszerte ellenőrzik a közlekedőket.

A húsvéti hétvégén fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani az utakon, figyelmeztet a rendőrség. Ezúttal az is kiderült, hogy mit fognak leginkább figyelni az egyenruhások.

Nem árulunk el nagy titkot, hogy traffipaxos sebességellenőrzésre és szondáztatásra egyaránt számítani kell az úton lévőknek.

A police.hu tájékoztatása szerint emellett kiemelten figyelik az elsőbbségi jog megsértését, az irányváltoztatásra, kanyarodásra vonatkozó szabályok be nem tartását, a vasúti átjárókban történő közlekedés szabályok megszegését, valamint a passzív biztonsági öv, a gyermekbiztonsági ülés használatának elmulasztását.

A Velencei-tó környékén és az M7-es autópályán jelentős forgalom várható a hosszú hétvége alatt, ami akár fennakadásokat is okozhat. A torlódások megelőzése érdekében érdemes az utazás megkezdése előtt tájékozódni. A rendőrség arra kér mindenkit, hogy az utazók ne álljanak meg járművükkel olyan helyen, ahol a forgalmat akadályozhatják, továbbá lehetőség szerint használják a közösségi közlekedést a kirándulóhelyek megközelítésére.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek