11 hónapnál régebbi cikk

Jó emberek jó dolgokat hoznak létre! Legyél te is részese a XOMOX fejlődésének!
Fehérvár Médiacentrum fotója
XOMOX
Jó emberek jó dolgokat hoznak létre! Legyél te is részese a XOMOX fejlődésének!

Szeretnél hétfőtől péntekig, napi 8 órában dolgozni egy jó csapatban, multinacionális környezetben?

A XOMOX Magyarország Kft. több mint 25 éve gyárt olyan ipari szerelvényeket, melyek egyedi szakértelmüknek köszönhetően megfelelnek a vegyipari, gyógyszeripari és energetikai alkalmazások legmagasabb minőségügyi követelményeinek. A székesfehérvári gyár 2001-ben vált a CRANE vállalatcsoport részévé.

Fő termékeik a Magyarországon egyedülálló technológián alapuló teflon bevonatos gömbcsapok, kúpos csapok, pillangószelepek, visszacsapó szelepek, valamint PTFE perselyes kúpos csapok. Beszállítói a nagy magyar olaj, energetikai és vegyipari szereplőknek is.

A XOMOX 160 főt foglalkoztat székesfehérvári egységében, ahol családias hangulatban 2, illetve 3 műszakos munkarendben zajlik a termelés. A folyamatosan fejlődő üzemben náluk fejlesztett új termékek gyártását kezdték meg az elmúlt egy évben. A növekedés itt nem áll meg, új festőüzem építése kezdődik meg hamarosan, valamint a CNC forgácsoló géppark is megújul a nyár során.

A bővülés miatt az alábbi pozíciókba keresik leendő munkatársaikat:

  • CNC esztergályos
  • szerelő
  • műanyagüzemi gépkezelő
  • gyártástámogató mérnök
  • könyvelő
  • HR generalista

A jelentkezéseket a 22/513-160-as telefonszámon, illetve a hr-hungary@cranecpe.com e-mail címen várják, vagy találkozz velük személyesen, 2023.április 28-án az Alba Regia Állásbörzén, a MOL Aréna Sóstóban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek