10 hónapnál régebbi cikk

Nyári trend: zöld papucsok és szandálok nőknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
ccc.eu
Nyári trend: zöld papucsok és szandálok nőknek

A folyamatosan változó trendek világában nem árt tisztában lennünk a szezon legdivatosabb modelljeivel, ha szeretnénk, hogy megjelenésünk valóban stílusos legyen. Ennek során pedig nem csak a ruházat, de a lábbeli kiválasztása is ugyanolyan fontos szerepet kell, hogy kapjon. Ha tehát az aktuális divat szellemében szeretnénk valami igazán mutatós viseletet magunknak, akkor megéri alaposan körülnéznünk zöld szandál és papucs modellek között. Ezeket a lábbeliket ugyanis akár az idei trendek valóságos sztárjaiként is emlegethetnénk.

Zöld szandálok – nyárias modellek bármely alkalomra

A zöld különféle árnyalatai több okból kifolyólag is rendkívül sikeresek az idei nyári trendekben. Ezek nem csak a természet burjánzását idézik, de legtöbbjük olyan univerzális szín, amelyet nagyszerűen beilleszthetünk bármely szezonális outfitünkbe. Így a zöld szandál modellek bármely árnyalatban jó választást jelenthetnek a legmelegebb hónapokra. Ha viszont szeretnénk megtalálni ezen divatos lábbelik között a számunkra leginkább ideális modelleket, kiemelten fontos, hogy a fazon- és a színválasztékot egyszerre mérlegeljük. Hiszen az aktuális trendek esetében sem vonatkoztathatunk el attól a ténytől, hogy mindkettő komolyan meghatározza a lábbelink jellegét. A szezon legfelkapottabb modelljei között megtalálhatjuk a különféle sötét, például a vadászoknál megismert zöld, valamint az olajzöld és az almazöld árnyalatú magassarkú és oszlopsarkú modelleket, amelyek kiváltképp ajánlottak az elegáns viseletek kedvelői számára. Továbbá ugyanezen fazon csillogó zöld árnyalatokban is remek választás lehet a különleges alkalmakra. Ha azonban inkább a bohém öltözködés hívei közé tartozunk, és szeretjük a lazább összeállításokat, akkor érdemes lehet a kifejezetten világos, valamint a rikítóbb, esetleg neonzöld modellek között nézelődnünk, válogatnunk. Ezekből leginkább a lapos talpú és a platformos változatok azok, amelyek a lezserebb összeállítások során valóban nyerő választást jelentenek az idén.

A legdivatosabb zöld papucsok

A zöld papucs kategória választékát illetően már sokkal több változattal találkozhatunk, mint a szandálok esetében, hiszen itt a sportosabb és egyéb lezser fazonnal rendelkező modellek száma is jóval nagyobb. Természetesen ezek között is vannak kifejezetten alkalmi darabok, amely esetében ugyanaz az irányelv érvényes, mint a szandáloknál. Ha viszont nem az elegancia az, amely leginkább meghatározó mindennapi viseleteink során, akkor érdemes lehet a klasszikus flip-flopok és sportpapucsok között is nézelődnünk. Ezek ugyanis szinte bármilyen árnyalatban nyerő választást jelenthetnek az idei trendek szerint. A CCC kínálatában például számtalan különféle modellt fellelhetünk ezekből. Ráadásul ezeket nem csak az áruházaikban, de a weboldalukról is egyszerűen beszerezhetjük. Így ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan is néz ki gyakorlatban a legtrendibb zöld papucsok kínálata, akkor mindenképp érdemes lehet itt körülnéznünk. Bármilyen modellt is válasszunk azonban, az biztos, hogy ezek a papucsok valóban feldobják majd nyári szettjeinket. Szóval nincs más hátra, mint előre: kísérletezésre fel!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek