11 hónapnál régebbi cikk

Ambiciózus SUV a ma emberének
Fehérvár Médiacentrum fotója
Renault
Ambiciózus SUV a ma emberének

A nagyvonalú Renault Austral a dinamikusan bővülő C-SUV szegmens legújabb versenyzője, amely már Magyarországon is elérhető.

A határozottan modern megközelítésű városi SUV annak az Arkana és a Mégane E-Tech 100% Electric által megkezdett „új hullámnak” a folytatása, amely a márkát a technológia, a tiszta energia és a mobilitási szolgáltatások iparági úttörőjévé kívánja tenni.

Forradalmian délies

Az új Renault Austral tökéletesen illeszkedik a patinás márkát forradalmasítani hivatott "Renaulution" stratégiába. Neve a tágas déli tereket idézi, a végtelen lehetőségek ígéretét, amely a márka DNS-ének egyik összetevője. Meleg, barátságos és modern márka, amely hozzásegíti ügyfeleit az élet teljes élvezetéhez.

A vadonatúj Austral külső dizájnja nemcsak hű az SUV-kategóriához, de sportos, sőt, kimondottan high-tech benyomást kelt. A Renault modellpalettán először, az exkluzív Esprit Alpine változat is elérhető, két magasabb felszereltségi szinten.

Az Austral mérnöki precizitással kidolgozott elegáns belső tere a Renault történelmét fémjelző családi modellekhez méltó kényelemmel büszkélkedhet. A nagyvonalú és barátságos belső tér megkoronázása a Google szolgáltatásait natívan támogató OpenR rendszer, amely mind a műszerfalat, mind a navigációs- és multimédiás felületeket megjeleníti. A két nagy, 12 colos képernyő és a 9,3 colos head-up display összesen közel 1000 cm2 képernyőfelületet jelent, ami intuitív, magával ragadó és teljességgel kapcsolódott vezetési élményt nyújt.

Vezetni is élmény

Az Austral a Renault első olyan modellje, amelyet az Alliance közös 3. generációs CMF-CD platformjára terveztek. A 100%-ban hybrid hajtáslánc-kínálatban egyaránt elérhetőek a benzines 12V-os mild hybrid, illetve az E-Tech full hybrid motorváltozatok, amelyek a vezetési élményt a takarékossággal kombinálják.

A vadonatúj Austral a modernitás csúcsa 32 vezetéstámogató rendszerrel (ADAS), MULTI-SENSE beállításokkal és a Renault harmadik generációs négykerék-kormányzási rendszerével. A 4Control Advanced alacsony sebességnél jobb manőverezhetőséget, nagyobb tempónál fokozott biztonságot nyújt. Minden hasznos és intelligens funkció az utasok kényelmét, utazási élményét és biztonságát szolgálja.

Minőség és tartósság Európából

A spanyolországi Palencia ultramodern gyárában készülő új Austral a gyártás minden szakaszában szigorú ellenőrzésen esik át. Az anyagok kiválasztásától az egyes funkciók ellenőrzéséig, az összeszereléstől a festésig semmit sem bíznak a véletlenre. Mivel a minőség és a tartósság már a tervezőasztalon is elsődleges szempont volt, a tesztelési folyamat során közel ezer kritériumot értékelnek mind a házon belüli szakértők, mind a független fogyasztói testületek.

A Renault Austral kivételes megjelenéséről, technikai részleteiről Ön is meggyőződhet, ha ellátogat a Renault Fehérvár szalonjába május 9-a és 13-a között az Austral-napokon.

Tudjon meg többet a Renault Australról: https://renault.renaultfehervar.hu/uj-autok/hibrid-modellek/austral/uj-austral-e-tech-full-hybrid/

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek