11 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes szurkolói busz indul a kosárlabdadöntőre
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ingyenes szurkolói busz indul a kosárlabdadöntőre

Ingyenes szurkolói buszt indít a Fehérvár Travel Utazási Iroda felajánlásával az Arconic-Alba Fehérvár a bajnoki döntő első mérkőzésére. A magasabb kiemelésnek köszönhetően a párharcot a Falco otthonában kezdik a csapatok, így minden szurkolóra szüksége lesz a fehérvári kosarasoknak.

Az Arconic-Alba Fehérvár együttese söpréssel búcsúztatta az Egis Körmend csapatát a férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében. Hasonlóan tett a Falco-Vulcano Energia KC csapata is, akik a Zalaegerszeget ütötték ki 3-0-ra, és érdemelték ki a döntős szereplést. Az idei döntőseket nem kell bemutatni egymásnak, hiszen a tavalyi Tippmix férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében kiélezett csatát vívtak, ahol végül a Falco örülhetett. Az idei alapszakasz-találkozók is hasonló képet mutattak, szoros meccseken, két szombathelyi siker mellé egy fehérvári győzelem társult.

A döntő első mérkőzése május 17-én, szerdán 18.00 órától lesz a szombathelyi Arena Savaria parkettjén. A Fehérvár Travel Utazási Iroda felajánlásával – megfelelő számú jelentkezés esetén – az Arconic-Alba Fehérvár ingyenes szurkolói buszt indít, amire 48 főig jelentkezhetnek a szurkolók.

A busz szerdán 15.00 órakor indul a Gáz utcából, az Alba Regia Sportcsarnok elől. Jelentkezni a horvatho@albafehervar.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06-20-5209611-es számon lehetséges hétfő estig.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek