11 hónapnál régebbi cikk

Nyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Nyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél

A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.

Fejér vármegye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-jétől Enyingi Állami Gazdaság néven működött.

A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenleg nyitott állásajánlatok:

  1. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) pályázatot hirdet a Lepsényi szarvasmarha telepére traktoros, állatgondozó munkakör betöltésére. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni a 06/30-9272-076 telefonszámon lehet.

  2. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet agronómus valamint növénytermesztési tárolói termelésirányítói munkakör betöltésére. Az agronómus munkakör betöltésének feltétele: Szakirányú egyetemi végzettség. Előnyt jelent a növényvédelmi szakirányú végzettség. A tárolói termelésirányítói munkakör betöltésének feltétele. Szakirányú egyetemi végzettség. Mindkét munkakörnél előnyt jelent a legalább 5 éves szakmai gyakorlat és a Mátyásdomb, Ágostonpusztai telephelyhez közeli (max. 30 km-es) lakótávolság. Jelentkezni az 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  3. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet az Ágostonpusztai telephelyére traktoros, szárítókezelő, tápkeverő kezelő munkakörök betöltésére. A traktoros munkakör betöltésének feltételei: Szakirányú végzettség, zöld könyv. A szárítókezelő munkakör betöltésénél előnyt jelent a szakirányú végzettség és a szakmai gyakorlat. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni az 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek