10 hónapnál régebbi cikk

Kérdezze a polgármestert! – szerdán este a Fehérvár Televízióban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár TV
Kérdezze a polgármestert! – szerdán este a Fehérvár Televízióban

A Fehérvár Televízió Köztér extra műsorának vendége lesz június 21-én Székesfehérvár polgármestere.

A szerda este kezdődő adásban a nézők élőben tehetik fel kérdéseiket dr. Cser-Palkovics Andrásnak, olvasható a Fehérvár TV felhívásában:

„A közlekedés, a buszmenetrend, a nyári táborok, a nagyrendezvények. Minden Önöket érdekélő kérdésre válaszol majd a Köztér extrában dr. Cser-Palkovics András. Kérdezze Ön is élőben Székesfehérvár polgármesterét június 21-én, szerdán a Fehérvár Televízió közéleti magazinműsorában! 19 óra 20 perctől Látrányi Viktória vendége lesz dr. Cser-Palkovics András. A műsor során a 22/516-110-es telefonszámon várják a hívásokat, és tehetik fel a fehérváriak kérdésüket a polgármesternek.”

A legutóbbi hasonló műsorban többek között az Alba Plaza bővítéséről és a Nemzeti Emlékhelyről is kérdezték a nézők a város polgármesterét:

Kapcsolódó
Mi épüljön a Nemzeti Emlékhelyen? Hogy áll az Alba Plaza beruházása? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Cser-Palkovics András. 

Kétemeletes lehet az Alba Plaza, vásárcsarnok lehet a murvás parkoló helyén közel ezer autót befogadó parkolóval. Erről is beszélt Cser-Palkovics András a Fehérvár Televízióban. A műsorban a Nemzeti Emlékhely ügyével is foglalkoztunk, és elhangzott az is, hogy ezen a helyen valaminek épülnie kell.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek