11 hónapnál régebbi cikk

Black Eyed Peas, Helloween, Village People - idén is minden korosztálynak kínál programot a FEZEN Fesztivál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fröhlich Dániel
Black Eyed Peas, Helloween, Village People - idén is minden korosztálynak kínál programot a FEZEN Fesztivál

Július utolsó hétvégéjén ismét a FEZEN lesz a legfontosabb zenei helyszín Magyarországon.

Pop, rock, hiphop, metal - számtalan műfaj kap szerepet idén is a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon. Július 26 és 29-e között itt lesz a világhírű amerikai hiphop- és pop együttes, a Black Eyed Peas. Will.i.am és zenekara olyan slágerekkel érkezik Székesfehérvárra, mint a Pump It, Where is the love?, a Boom Boom Pow, ami 12 hétig vezette az amerikai Billboard Hot 100 listáját vagy az I Gotta Feeling, ami ugyanezen a listán 14 hétig volt első helyen és 20 országban volt listavezető. 25 éves fennállásuk alatt 6 Grammy-díjat is bezsebelt a csapat.

2018 után visszatér a FEZEN-re a német power/speed metal legenda, a Helloween. Svédországból kapjuk a tiszta heavy metal energiákat a Hammerfalltól, a tavalyi FEZEN-szülinapról betegség miatt lecsúszó New York-i Cro Mags pedig idén hozza el a keleti parti hardcore, punk hangulatot. A nyugati partot pedig az Ugly Kid Joe képviseli, akik Kaliforniából hozzák el nem csak a régi nagy slágereiket, hanem a tavaly év végén megjelent legfrissebb albumukat is. Aki pedig a hamisítatlan retro disco hangulatot keresi, együtt mutathatja majd a Y.M.C.A betűket a Village People tagjaival.

A hazai sztárok sem maradnak ki a FEZEN idei kínálatából. Gyakorlatilag az ábécé minden betűjéhez találunk valakit: Azazhriah, AWS, Beton Hofi, Bagossy Brothers Company, Carson Coma és még hosszasan sorohatjuk a sort Majkán, Roadon keresztül a Valmarig vagy a Wellhelloig. Az estéket pedig idén is partyk zárják Székesfehérváron. A fellépők, kemping információk mellett a napijegyek és a bérletek is elérhetők már a fezen.hu oldalon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek