10 hónapnál régebbi cikk

Újabb innováció, amellyel az Etisoft elősegíti az iparág digitalizációját
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik/Drazen Zigic
Újabb innováció, amellyel az Etisoft elősegíti az iparág digitalizációját

Az Etisoft, Magyarország vezető címkék és ipar 4.0 megoldások szállítója újabb mérföldkőhöz érkezett a vállalat fejlődésében. Új termékei és szolgáltatásai az iparág digitalizációjában valós változásokat hoznak, lehetővé téve a vállalatok számára a hatékony működést.

Ez a vállalat kiemelkedően magas minőségű címkék és különböző RFID rendszerek széles választékát kínálja, amelyek alkalmazhatók az autóiparban, az egészségügyben, az élelmiszeriparban és számos egyéb iparágban. Folyamatosan fejleszti technológiáit, hogy megfeleljen az ügyfelek egyre növekvő igényeinek.

Az Etisoft legújabb termékei között szerepel a SmartLabel, egy okos címke, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy nyomon kövessék a termék teljes életciklusát. A SmartLabel segítségével a vállalatok és fogyasztók könnyedén megtudhatják a termék eredetét és a gyártás helyét. Ez a transzparencia hozzájárul a fogyasztók bizalmának megerősítéséhez és a vállalatok reputációjának növeléséhez.

Emellett bevezették az okos raktári megoldásokat, amelyek automatizáltan és valós időben nyomon követik az áruk mozgását a raktárakban. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hatékonyabban kezeljék az áruk be- és kimenetét, minimalizálják a készletvesztéseket és optimalizálják a raktározási folyamatokat. Az okos raktári megoldások fokozzák a termelékenységet és csökkentik az emberi hibák lehetőségét.

Az Etisoft fő ügyfélcsoportjai között számos iparág megtalálható. Az autóipari szektorban a vállalat megoldásai lehetővé teszik a járművek nyomon követését, a termelési adatok gyűjtését és elemzését, valamint a minőségellenőrzést. Az élelmiszeriparban a vállalat által gyártott címkék biztosítják a termékek nyomonkövethetőségét, és segítenek a minőség- és higiéniaellenőrzésben is.

"Új termékeink és szolgáltatásaink bevezetése az iparág digitális átalakulásában újabb mérföldkőhöz vezetett. Cégünk mindig is az innovációra és az ügyfelek igényeinek kielégítésére összpontosított. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk partnereink sikeréhez a digitalizáció terén is." - mondta Bajusz Orsolya, az Etisoft ügyvezető igazgatója.

Ez a vállalat folyamatosan kutatja és fejleszti technológiáit, hogy a legújabb piaci trendekhez igazodva szállíthasson innovatív megoldásokat. A cég elkötelezett a minőség iránt, és a legmagasabb szabványokat alkalmazza termékei és szolgáltatásai során.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek