7 hónapnál régebbi cikk

Mindenki színész: felnőtteknek hirdet felvételt a Prospero Színkör
·Kultszínház·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaMindenki színész: felnőtteknek hirdet felvételt a Prospero Színkör
·Kultszínház·Utolsó frissítés: undefined

A 2000-es évek óta működő színkör, most olyan felnőttek jelentkezését várja, akik szívesen gyakorolnák szabadidejükben a színjátszás művészetét.

A több mint két évtizede működő társulat az idei évben is felvételit hirdet ezúttal felnőttek számára.

"Alapvetően felnőtt társulat vagyunk, tehát első sorban 18 éven felülieket várunk, felső korhatár pedig nincs" - hangsúlyozta Micskó Zoltán, a Prospero-Színkör alapítója.

A jelentkezőktől nem várnak semmiféle előzetes tapasztalatot, nem véletlenül Mindenki színész címmel hirdették meg a toborzót. A részvétel egyetlen követelménye kettő szabadon választott vers vagy monológ előadása, ezen kívül különböző helyzetgyakorlatokra és szituációs játékokra készülhetnek az érdeklődők.

Bár a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ felújítása miatt most az Öreghegyi Közösségi ház ad otthont a társulatnak, ennek ellenére a felvételi a Fürdő sor 3. szám alatt, a megszokott helyszínen lesz. Szeptember 15-én, pénteken és 26-án, kedden 18 órakor várják az érdeklődőket.

"Az idők során nagyon sokféle produkciót készítettünk a klasszikusoktól az ókori görögökön keresztül, Shakespearen át kortárs magyarokig, sőt, mozgásszínház és egyéb kísérleti produkciókkal is próbálkoztunk. Jelenleg- már nem titok - Stevenson Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esete kisregényéből rendez színpadi átiratot Bognár Beatrix, jelenleg ennek a próbái folynak" - mondta el Micskó Zoltán.

A jelentkezési határidő az utolsó felvételi napjáig tart, de részletesebb információt a Prospero Színkör Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.  

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek