6 hónapnál régebbi cikk

Olcsó és megbízható csúcskategóriás okostelefonok
Fehérvár Médiacentrum fotója
canva.com
Olcsó és megbízható csúcskategóriás okostelefonok

A Samsung és Apple okostelefonok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül, hiszen mindkét márka megbízható és strapabíró telefonokról vált ismertté, amihez mérten a legújabb modellek beszerzésénél elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

Ezt az akadályt igyekszik leküzdeni a Rejoy.hu, amin keresztül elérhető áron, akár 40% kedvezménnyel vásárolhatunk megbízható forrásból felújított telefont.

Mit tud egy felújított okostelefon?

A rövid válasz, hogy pontosan ugyanazt, mint egy új készülék. A hosszú válasz pedig, hogy a Rejoy.hu-hoz beérkező minden telefon egy többlépcsős belső és külső ellenőrzésen megy keresztül, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön új tulajdonosához.

A szoftver és hardver ellenőrzések mellett szakértők bizonyosodnak meg arról, hogy a gomboktól kezdve a kameráig minden működik a telefonon, valamint az esetleges javítások garantálják, hogy a Rejoy.hu oldalán található Samsung telefonok az új készülékekhez képest 85-90%-os állapotban vannak.

Miért éri meg használt mobilt venni?

Akár környezettudatosság, akár az anyagi lehetőségeket figyelembe véve döntünk javított telefonok mellett, biztosan jól járunk. Manapság az, hogy használt elektronikai eszközök mellett tesszük le a voksunkat, nem jelenti azt, hogy silányabb minőséggel kell beérnünk.

Sőt, mivel a Rejoy.hu oldalán egy iPhone X is akár 40%-kal a bolti ár alatt beszerezhető, ezért jó eséllyel a tervezettnél újabb modellt is választhatunk.

A Rejoy.hu-nál a garanciáról sem kell lemondani, hiszen 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, ha a megvásárolt telefon mégsem felel meg az elképzeléseknek, valamint a megvásárolt készülékeknél érvényes a 12 hónapos javítási garancia is.

És a szállítás miatt sem kell törni a fejünket, hiszen a vételár tartalmazza a házhozszállítást is, aminek átfutási ideje jellemzően 1-3 nap.

Tényleg az van a dobozban, amit látok?

A Rejoy.hu alapítása óta számos vásárlót mentett meg a hosszas online egyezkedésektől, kétes adásvételektől és rejtett hibás telefonoktól, hiszen a Rejoy.hu garantálja, hogy a hirdetésben szereplő telefon fog megérkezni hozzád vásárlás után.

Minden beérkező készülékről profi, HD minőségű képek segítenek kiválasztani a számunkra tetsző Samsung okostelefon modellt.

A képeken feltüntetik, ha bármilyen esztétikai sérülés van a telefonon és emellett pedig részletes termékleírás is olvasható minden készülék mellett, hogy a lehető legkörültekintőbben tudd kiválasztani új készüléked.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek