6 hónapnál régebbi cikk

Barna, Béla és a város: kiránduljunk Székesfehérváron!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Barna, Béla és a város: kiránduljunk Székesfehérváron!

Hol máshol, ha egyszer itt élünk? A Sóstónál jobb helyszín ráadásul nem is kell egy álmos, őszi nap utáni kiruccanáshoz.

„Ön is csak nehezen tudja nyitva tartani a szemeit ebédszünet után? Napközben másra sem tud gondolni, csak a gesztenyékre? Legszívesebben egész nap színes faleveleket rugdalná az utcán? Ha egy pocsolyát lát, megmagyarázhatatlan késztetést érez, hogy teli talppal azonnal a közepébe ugorjon? Mindene a bordó, a barna és a narancs színek tetszőleges kombinációja? Ősz - szeptembertől november végéig keresse bárhol, mindenhol megtalálja!”

Ha reklámozni kellene az őszt, nagyjából így lehetne röviden összefoglalni a legszínesebb évszakot. Mondjuk egyelőre túl sokat a fentiek közül még nem tapasztalhattunk idén, de azért már most is akadnak olyan helyek Székesfehérváron, ahol alakul az ősz.

Erre az egyik legjobb példa a Sóstó, ami nyomokban azért már őszt is tartalmaz. Erősen javasoljuk a környék magával ragadó csendjét mindenkinek egy fárasztó vagy éppen álmos munkanap után. Barna és Béla ilyennek látták a környéket néhány napja:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek