1 évnél régebbi cikk

Barna, Béla és a város: Fehérvár egészen új szemszögből
Barna, Béla és a város: Fehérvár egészen új szemszögből

Milyennek láthatja Székesfehérvárt március elején egy térdig érő eb? Egy kutyasétáltatás mélységei, magasságai és közepességei.

A múlt héten is folytatódott az egész városra kiterjedő béláskodás. Aki nem tudná: béláskodásnak azt a tevékenységet nevezzük, amikor fotósunk, Pápai Barna és Béla kutya közös sétára indulnak Székesfehérváron, miközben megörökítik a város gyakran észrevétlen szépségeit.

Most lehetne azzal jönni, hogy végre itt a tavasz, virágba és színekbe borult a város, bla, bla, bla, de ezt a minden évben elsüthető, közhelyes unalomcunamit inkább hagyjuk meg másoknakl. Ehelyett vizsgáljuk meg egy egészen új szemszögből a minket körülvevő 171 négyzetkilométert, amit Székesfehérvárnak hívnak. Vagyis annak is inkább csak egy tenyérnyi részletét, amit egy kutyasétáltatás ideje alatt kényelmesen körbe lehet járni: a Belvárost és környékét.

A nézőpont pedig ezúttal legyen valami merőben szokatlan, mondjuk egy térdig érő keverékkutya szemszöge. Milyennek láthatja Fehérvár szívcsakráját Béla?

Valószínűleg ilyennek:

Aki Bélára is vetne egy pillantást, múlt heti cikkünkben megteheti:

Kapcsolódó
Barna, Béla és a város: mit művelt ez a kutya Székesfehérváron?

Amikor egy kutya úgy dönt, hogy egy napos délután minden fotóba belepofátlankodik, akkor ez lesz a végeredmény. Egy fehérvári kutya, hat részletben a Belvárosban.

Borítókép: Pápai Barna
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek