6 hónapnál régebbi cikk

Fekete női táska – a női ruhatárak elengedhetetlen darabja
Fehérvár Médiacentrum fotója
ccc.eu/hu
Fekete női táska – a női ruhatárak elengedhetetlen darabja

A különféle női táskák kétségkívül fontos szerepet töltenek be a hölgyek ruhatárában – legyen szó akár a mindennapokról, akár a különleges alkalmakról. Éppen ezért manapság már hihetetlen választékkal találkozhatunk ezekből.

A hatalmas kínálatban azonban hemzsegnek a fast fashion darabok, amelyek legfeljebb egy bizonyos divatszezon során számítanak majd jó választásnak. Viszont akadnak olyan klasszikusok is, mint például a fekete női táska modellek, amelyek soha nem fognak kimenni a divatból. Az alábbi cikkből pedig azt is megtudhatod, hogy miért!

Univerzális színárnyalat a sokrétű viseletért

A fekete női táskák talán legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen színárnyalatokkal rendelkező outfitekhez remekül viselhetőek. Ez a semleges, mégis kellően hangsúlyos és stílusos szín ugyanis tökéletesen kombinálható az egészen élénk árnyalatoktól kezdve a letisztultabb pasztellszínekig. Sőt, még a különféle fémes darabokkal is jól mutat, így akár kedvenc ezüst vagy arany ruhánk mellé is nagyszerű választást jelenthet egy-egy klasszikus fekete női táska.

Tökéletes választás bármely alkalomra

Azzal bizonyára mindenki tisztában van, hogy a fekete egy elegáns szín, így tökéletesen passzolhat a fentebb is említett alkalmi jellegű ruhák mellé. Azonban, mivel nem egy tolakodó színárnyalatról beszélünk, amely elvinni a fókuszt a szettjeink esetében, ezért például egy fekete bőr táska tökéletese beleillik akár az különféle urban stílusú outfitekbe is. Ha tehát egy olyan kiegészítőt szeretnénk, amelyet úgy a mindennapokon, mint az elegánsabb alkalmakkor magunkkal vihetünk, akkor biztosan nem okoznak majd csalódást számunkra ezek a klasszikus darabok.

Érdemes azt is megjegyeznünk még, hogy mivel egy sötétebb árnyalatról beszélünk, így a különféle stíluselemek nem minden esetben kapnak annyira hangsúlyos szerepet, mint a világosabb modellek esetében. Mindez annyit tesz, hogy míg egy elegánsabb fekete női táska sötét kivitelezése révén nagyszerűen beilleszthető egy egyszerű farmernadrág és magassarkú kombinációjából álló szettbe, addig a világosabb modellek esetében finom, apró díszítések és varrás túlságosan kirívó lehet.

Egy szín, amely nem túl kényes

Sok szóbeszéddel ellentétben pedig azt is kijelenthetjük, hogy a fekete nem tartozik a túlságosan kényes színárnyalatok közé. Ez ugyanis nehezen koszolódik. Így az olyan élénk, világos színű darabokkal a fekete női táska modellek ezért is annyira népszerűek a mindennapok során. Hiszen sosem tudjuk, hogy épp milyen váratlan életszituációkban találhatjuk magunkat. Valljuk be, egy pohár vörösbor fehér színű kézitáskánkra kiömölve igen kellemetlen foltot hagyhat, amely a nap hátralévő részében igencsak bosszantó lesz számunkra.

Láthatjuk tehát, hogy több szempontból is rendkívül praktikusnak számítanak a női fekete táskák. Emiatt valószínűleg minden igényes hölgy számára megéri legalább egy-két modellt tartani a ruhatárában. Az olyan nagy üzletek kínálatában pedig, mint például a CCC is, számtalan különféle változatot fellelhetünk. Ha tehát fekete női táskát keresünk, akkor mindenképp megéri itt szétnéznünk. A CCC választékában fellelhető darabokat ugyanis nem csak az üzleteikben, de a weboldalukon is egyszerűen megvásárolhatjuk.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek