5 hónapnál régebbi cikk

Nyakunkon a síszezon!
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels.com/Visit Almaty
Nyakunkon a síszezon!

Van, akinek ez semmit nem mond, talán ők vannak a legnagyobb biztonságban, ellenben garantáltan fantasztikus élményekről maradnak le. No meg persze ott a másik tábor, amelyet a síelés hívei alkotnak. Rájuk egészen mesébe illő tájak, pazar látképek várnak.

Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy mindez veszélyeket is rejt magában, hiszen egy-egy meredekebb lejtő komolyan feladhatja a leckét még a gyakorlott versenyzőknek is.

Hogy mindez azonban ne okozzon semmi problémát, és főleg anyagi kárt, érdemes igénybe venni a síbiztosítás online verzióját utazás előtt!

Ne feledkezzünk meg a biztonságról sem!

Egy-egy utazás előtt alapvetően is mindig fontos, hogy a lehető legjobban bebiztosítsuk magunkat, hiszen ha egy idegen országban történik velünk valami, akkor még a nyelvi akadály is hatalmas gondot okozhat, és akkor még a többi tényezőről nem is beszéltünk.

Kiváltképp igaz ez, amikor olyan extrém sportot készülünk űzni, mint a síelés, ahol még a legrutinosabb embereket is bármikor érheti baleset. Aki pedig látott már lesiklás közben esést, az bizony tudja, hogy azt általában nem könnyű sérülésekkel lehet megúszni. 

Az pedig már egy további kérdés, túl a kezdeti sokkon és fájdalomhullámon, hogy egy-egy ilyen kaland mennyibe kerül anyagilag: hegyimentők, mentőhelikopter, szállítás, kórházi költségek, még belegondolni sem nagyon szeret az ember. Mi azonban mégis arra bátorítunk mindenkit, hogy mégiscsak vegye számba ezt a lehetőséget is, hogy minél kevesebbe kerüljön egy esetleges baleset.

A síbiztosítás már online is köthető!

A Biztosításszakértő weboldalán online is elérhető a síbiztosítás, így garantáltan semmi nem állhat utunkba, ha még a téli túra előtt szeretnénk megkötni ezt a felettébb fontos biztosítást.

A fent említett vállalkozás weboldalán megismerkedhetünk a háromféle változattal: az Extrával, a Profival és a Sztárral. Az Sztár a legolcsóbb, legfapadosabb megoldás, míg az Extra, ahogy a neve is sugallja, már igazi full extrásnak minősül.

Kalandvágyunk és pénztárcánk szabja meg, hogy melyiket választjuk. A következőket bizonyos összeghatárig mindegyik tartalmazza: orvosi és mentési költségek, Covidos megbetegedés, poggyász, hegyimentés, helikopteres mentés.

Kiegészítésként köthető lemondási biztosítás, illetve fontos tudni, hogy európai helyszínekre érvényes csak. Sőt, nem csupán akkor lép hatályba, amikor mi magunk sérülünk meg, hanem akkor is, amikor mi okozunk sérülést másoknak.

Akár tanácsadással is!

Az, hogy online megköthető ez a biztosítás, könnyebbséget jelent, ám ekkor sem kell lemondani a tanácsadásról. Így aztán, ha bizonytalanok vagyunk azt illetően, hogy melyik csomagot kellene választani, hogy kössünk-e hozzá bármi egyéb kiegészítő biztosítást, hogy jár-e bármilyen kedvezmény, akkor mindenképpen megéri egyeztetni a Biztosításszakértő szakembereivel.

Gondolkozzunk előre, biztosítsuk be magunkat, hogy a síparadicsomban már csak élvezni kelljen a kirándulást!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek