5 hónapnál régebbi cikk

Minőségi méz, de nem a méhek kárára - ebben hisz a székesfehérvári családi méhészet
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss Méhészet
Minőségi méz, de nem a méhek kárára - ebben hisz a székesfehérvári családi méhészet

A fehérvári Kiss család 1989 óta foglalkozik méhészkedéssel, biztosítva a minőség és a hazai termék együttesét, ami folyamatosan változó világunkban nem kis teljesítmény.

"Hivatásunk a magyar termelői méz hírnevének és minőségének megőrzése, terjesztése!" - a Kiss Méhészet elkötelezettsége pedig már több mint három évtizedes, hiszen 1989 indulásuk óta tartanak ki a méhészkedés mellett, és a kezdetben kiegészítő tevékenységként induló vállalkozás mostanra az egész család életét jelenti.

"Követve a folyamatos fejlődéseket a méhtartás területén, mára modern és méhbarát gépparkkal rendelkezünk, amely nagyban megkönnyíti mind a mi munkánkat, mind a méhek életet. Fontos számunkra a minőségi termelés, de nem a méhek kárára, hiszen így is egyre több veszély fenyegeti őket" - hangsúlyozzák elveiket.

Éppen a védelem érdekében nemcsak a betegségek kezelésénél, de megelőzésnél is a lehető legtermészetesebb módszerekhez fordulnak, csökkentve ezáltal a környezeti terhelést, óvva a méheket, és így is biztosítva a lehető legegészségesebb mézet.

Mindezek összessége eredményezi, hogy mind többen, és nemcsak székesfehérváriak, keresik a Kiss Méhészet finomságait, amelyek között a különféle mézek - hárs, akác, repce, bodzás akácméz -  mellett virágpor, propoliszos termékek is szerepelnek. Ha pedig valaki egészséges ajándékban gondolkodik a közelgő ünnepek kapcsán, akkor ízletes ajándékcsomagokat is talál kínálatukban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek