4 évnél régebbi cikk

Valentin-napi kényeztetések Fehérváron - ötletek a tökéletes ünnepléshez
·Életmódromantika·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
goodfreephotos.com
Valentin-napi kényeztetések Fehérváron - ötletek a tökéletes ünnepléshez
·Életmódromantika·Utolsó frissítés: undefined

Virág, vacsora, süti, ajándék és egy kényeztető masszázs - egy tökéletes Valentin-nap kellékei. Fehérváron mindent megtalálsz, ha klasszikusan romantikus ünneplésre vágytok a pároddal.

Egy mozgalmas, átdolgozott hét után többnyire legszívesebben csak leheveredünk a kanapéra péntek este, és a távirányítót nyomogatva eresztjük ki a gőzt. De ha ez a péntek este történetesen épp Valentin-napra esik, akkor bizony egész héten ott motoszkál bennünk: jó lenne idén valami igazán különlegeset kitalálni, emlékezetessé tenni a szerelmesek éjszakáját. 

A napok szorgosan fogynak a naptárban, de még mindig csak a gondolatig jutottál? Ha a napi rohanásban nincs időd a szervezésre, akkor ez a cikk neked készült: egy csokorba gyűjtöttük össze, hol találod azokat a kellékeket, amelyektől varázslatos lesz a romantikázás. 

Nem kell mást tenned, mint az alább összeállított kis listánk mentén haladni, szép sorban kipipálva az egyes pontokat garantált a célba érés: kedvesed meghatottságtól könnybe lábadt szemei Valentin-nap estéjén. Sőt, érdemes az ünneplést egész hétvégére kiterjeszteni!

 

Első lépés: Végy egy csokor virágot!

Nem mentség az sem, hogy nincs idő zsúfolt naptáradban arra, hogy felkeress egy virágüzletet: elég, ha odatelefonálsz! Az Anemone Fleur virágüzletben például már házhoz szállítással is kérheted a legszebb virágokat!

 

Második lépés: Foglalj asztalt a vacsorához!

Az este hangulatát döntően befolyásolja, milyen helyszínt választasz a kettesben elfogyasztott romantikus vacsorához. Egy ilyen ünnepen erre mindenképpen időben gondolni kell, hiszen a helyek hamar betelnek. A Viniczai''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''s Restaurant and Barban már csak február 15-ére tudnak szabad asztalokat biztosítani, ami ideális, ha csak hétvégén értek rá arra, hogy megünnepeljétek a Bálint napot. 

A fehérvári Beat étteremben szintén különleges menüvel várják ez alkalomból a hozzájuk érkezőket.  

 

 

Harmadik lépés: válaszd a legszívhezszólóbb sütiket!

Ez tipikusan egy olyan este, amikor nem csak a sütemények íze számít, hanem a küllemét is jó, ha alkalomhoz igazítjuk. A Daminczki Cukrászdában az alább látható szívecske-csodákat szerezheted be, hamisítatlan romantikus meglepetésként. Ez alkalommal a torták megrendelés nélkül is azonnal elvihetők.

Sütemény, ami mosolyt csal az arcokra, és felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg Valentin napon is. Akár mindenmentesen változatban is a Saveur Kávézó és Cukrászdában!

 

Negyedik lépés:  Ne feledkezz meg az ajándékról sem!

Kényeztető ajándékokért érdemes az Origi Shopba indulni, ahol trendi és természetes natúrkozmetikumok között válogathatsz.

 

 

Ötödik lépés: Jöhetnek az intimebb pillanatok!

Mielőtt még teljesen kettesben maradnátok, hangolódásképp az éjszaka legforróbb részére kevés jobb programot lehet elképzelni, mint egy gyertyafényes páros masszázst. A Buddha Kertjében meghitt környezetben várnak benneteket!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek