5 hónapnál régebbi cikk

Fehérváron tankolt, most a rendőrség keresi. Te felismered a képen látható férfit?
·Hírekkörözés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Fehérváron tankolt, most a rendőrség keresi. Te felismered a képen látható férfit?
·Hírekkörözés·Utolsó frissítés: undefined

A férfiról a töltőállomás biztonsági kamerája felvételt készített.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A felvételeken látható ismeretlen férfi augusztus 24-én, 22 óra 40 perckor Székesfehérváron, a Palotai úti üzemanyagtöltő állomáson megtankolt egy szürke színű Saab típusú személygépkocsit, melynek hatósági jelzése előzőleg egy másik személygépjárműre lett kiadva.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi 50 év körüli, megközelítőleg 170-180 centiméter magas, sovány testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű baseball sapkát, fehér hosszú ujjú felsőt, fekete rövidnadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek