4 hónapnál régebbi cikk

Folyamatosan dolgoznak a tűzoltók a hóhelyzet miatt Fejérben
·Hírektűzoltóság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Maráczi Lilla
Folyamatosan dolgoznak a tűzoltók a hóhelyzet miatt Fejérben
·Hírektűzoltóság·Utolsó frissítés: undefined

Éjszaka Fejér vármegyében is sok munkát adott a tűzoltóknak a téliesre fordult időjárás, a havazás. Reggel 8 óráig több mint nyolcvan helyszínen avatkoztak be a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók. Vármegyeszerte főként a lehullott hó súlya miatt kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez kérték az egységek segítségét.

Szerdán este a 81-es főúton Mór és Kisbér között árokba borult egy személyautókat szállító kamion pótkocsija. A nyerges vontató az útra lógott, a tréler leszakadt. A székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók daruval húzták ki az árokból a nyerges vontatót és egy közeli parkolóba félrevontatták - írja a szekesfehervar.hu.

Sárbogárd-Rétszilasnál kidőlt akácfák akadályozták a vasúti forgalmat hajnalban. A sínekről ötven ágat motoros láncfűrésszel távolítottak el a tűzoltók.

Hajnalban Sárbogárdon egy utasok nélküli autóbusz hátulja lecsúszott az útról, a buszmegálló tartotta meg. A járművet tűzoltódaruval húzták vissza az útra.

Gánt-Kőhányásnál elakadt kamionok akadályozzák a forgalmat.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük, fokozott figyelemmel, helyesen megválasztott sebességgel közlekedjenek, és tartsanak biztonságos követési távolságot. Az utak síkosság mentesítését a közútkezelő folyamatosan végzi. Mielőtt hosszabb útra indulnak, tájékozódjanak a közlekedési információkról a www.utinform.hu oldalon. Vezessenek körültekintően és óvatosan! Elakadás esetén a 112-es segélyhívószámon kérhetnek segítséget.

A Fehérvár Televízió beszámolója:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek