4 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes a belépés a "C" és "D" szektorokba szombaton a Vidi-meccsre
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.molfehervarfc.hu
Ingyenes a belépés a "C" és "D" szektorokba szombaton a Vidi-meccsre

Online és személyesen is kiválthatóak az ingyenes belépők a "C" és a "D" szektorokba. A Paksi FC elleni találkozó szombaton 12:30-kor kezdődik a Sóstói Stadionban.

A sportklub közleménye szerint a remekül szereplő, dobogós csapat szombaton 12:30-kor  fogadja a Paksi FC-t a Sóstói Stadionban az év utolsó mérkőzésén. A cél az, hogy legyen ott minden Vidi-szurkoló a lelátón, biztassuk a játékosokat együtt az első perctől az utolsóig, hogy győzelemmel búcsúzhassunk el a 2023-as évtől!

A mérkőzésre a klub döntése alapján a belépés ingyenes a C és a D szektorokba, de regisztrációs jegyet minden szurkolónak ki kell váltania.

A találkozóra a VidiShopban minden hétköznap 10:00 és 17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30) lehet elővételben kiváltani a belépőket. Egy szurkoló maximum négy jegyet válthat ki. Személyes adatok megadására nincs szükség. A VidiShopban nincs szükség klubkártyára a jegyek kiváltásához.

Interneten a Jegymester felületén, ide kattintva lehet regisztrálni a találkozóra.

Egy szurkoló online maximum egy jegyet válthat ki a mérkőzésre. A Jegymester felüleletén vidis klubkártya megadása a jegy igénylésekor kötelező. A kényelmi díjat klubunk a "C" és "D" szektorba érvényes jegyekre a Paksi FC elleni mérkőzésre átvállalja. Az A szektorokba és a Lounge-ba a Paksi FC ellen is a megszokott módon és áron vásárolhatók a jegyek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek