4 hónapnál régebbi cikk

Megnéztük, hogyan áll az új fehérvári Lidl építése
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Megnéztük, hogyan áll az új fehérvári Lidl építése

Már a parkolóhelyeket építik a Pozsonyi úti új Lidl áruháznál. A tervek szerint 2024 közepén nyithat az új üzlet.

Eddigi utolsó információink szerint a jövő év közepére készülhet el az új székesfehérvári Lidl. A Videoton Oktatási Központ (VOK) szomszédságában épülő élelmiszerboltot az egykori teniszpályák és a Videoton étterem helyére húzzák fel. Ha elkészül, ez lesz a kiskereskedelmi-hálózat negyedik fehérvári boltja a Mártírok útján, a Balaton úton és a Feketehegyen található után.

Múlt héten jártunk az építkezés környékén. A nemrég még meglehetősen lerobbant, magára hagyott sporttelep helyén már a parkolóhelyeket alakítják ki, miközben láthatóan jól halad az 1100 négyzetméteres eladótérrel tervezett üzlethelyiség építése is. A Lidl korábban azt ígérte, hogy az Öreghegyen „a vásárlói igények maximális kiszolgálása érdekében egy modern, gyors és egyszerű bevásárlást lehetővé tévő, széles áruválasztékot biztosító üzletet” hoznak létre.

Így áll most az építkezés:

Legutóbb az Aldi nyitott új üzletet Székesfehérváron a nagyobb láncok közül. A tavaly karácsony előtt néhány nappal megnyitott Budai úti üzlet építési fázisait figyelembe véve szinte biztos, hogy a Pozsonyi úton épülő Lidl elkészül a jövő év közepére.

Nem csak ez az egy változás lesz jövőre a fehérvári szupermarketek terén. Már biztos, hogy a Selyem utcai Spar napjai meg vannak számlálva, és januárban már nem nyitnak ki:

Kapcsolódó
Kiderült, valóban bezár-e a Selyem utcai SPAR Székesfehérváron

Megkerestük az üzletláncot a napokban felröppent boltbezárási hír kapcsán, és több kérdésünkre is választ kaptunk.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek