2 hónapnál régebbi cikk

Ismét vár az Öreghegyi Mulatság
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Ismét vár az Öreghegyi Mulatság

Immár 32. alkalommal várja a közönséget az Öreghegyi Mulatság. A szervezők idén is szórakoztató és látványos programokkal készülnek, lesz színházi előadás, tánc tanítás, koncertek, a mulatságot pedig lézer-show zárja.

Székesfehérvár egyik legnépszerűbb rendezvénye az Öreghegyi Mulatság. A program immár három évtizedes múltra tekint vissza, az idei lesz a 32. alkalom. Az új kenyér ünnepét ezúttal is színes, változatos programok teszik feledhetetlenné, zenés, táncos fellépők várják a vendégeket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében.

„Az Öreghegyi Mulatságokat most már 32. alkalommal tartjuk meg. A városrészben élők nagyon szeretik, nagyon várják. Most is gyerekprogramokkal, színpadi koncertekkel és utcabállal fogunk készülni nekik" – mondta Gruber Nóra, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ kommunikációs munkatársa.

Az Öreghegyi Mulatság augusztus 19-én, hétfőn délután fél 4-kor kezdődik a Fiskális út - Pozsonyi úti körforgalomnál Nagy Benedek a Szőlőműves elnevezésű szobrának koszorúzásával, a színpadi programoknak pedig a Bory-vár helyett ezúttal a Bory tér ad otthont.

"Egyrészt a Bory-vár fái borzasztóan megnőttek, nagyon tűzveszélyes volt már a tűzijáték fellövése a Bory-vár tornyából, másrészt a környezetvédelem és az állatvédelem szempontjaira való tekintettel egy lézer-showal készülünk, ami szintén nagyon látványos, zenés. Ezzel búcsúztatjuk éjfélkor a napot, mindenkit nagyon nagy szeretettel várunk" – fogalmazott Östör Annamária, önkormányzati képviselő.

Az Öreghegyi Mulatságokon a kisebbeket különböző gyerekprogramok, mesék, nosztalgia játékok és kézműves foglalkozások várják, ezen kívül felvonulnak a borlovagrendek, koncertet ad a Groovehouse, láthatunk polinéz táncokat, valamint az este kilenc órakor kezdődő utcabálon a Fantom zenekar szolgáltatja a talpalávalót.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek