3 hónapnál régebbi cikk

Egy kitartó kutyának és egy elhivatott rendőrnek köszönhette a 79 éves asszony, hogy nem fagyott meg az erdőben Pákozdon
·Hírekéletmentés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fejér vármegyei rendőrség
Egy kitartó kutyának és egy elhivatott rendőrnek köszönhette a 79 éves asszony, hogy nem fagyott meg az erdőben Pákozdon
·Hírekéletmentés·Utolsó frissítés: undefined

Egy szokványos téli szerda estének indult, aztán életmentéssel zárult Unger András r. főtörzszászlós napja január 10-én Pákozdon.

Szolgálaton kívüli kollégánk este 8 óra előtt nem sokkal éber házőrzőjük csaholására lett figyelmes - osztotta meg a történetet a Fejér vármegyei rendőrség Facebook-oldalán. A négylábú kitartóan ugatott a házuk tőszomszédságában lévő erdő felé, ezért a főtörzszászlós elemlámpával a fák irányába világított, ahol a sötétben, az erdő sűrűjében egy emberi alak mozgására lett figyelmes.

A férfi elindult a fák felé, ahol egy tanácstalan, zavart állapotú és átfázott, 79 éves asszonyra bukkant a dermesztő hidegben.

Az idős nő a főtörzszászlós azon kérdésére, hogy a fogvacogtató időben miért sétál a sötét erdőben, elmondta, hogy eltévedt, és nagyon szeretne hazajutni. Kiderült, hogy az asszony órák óta bolyongott már a szabadban a csaknem mínusz 10 fokos hidegben, mire Unger András rátalált.

A teljesen áthűlt embert a Gárdonyi Rendőrkapitányság pákozdi körzeti megbízottja saját otthonába kísérte, ezzel egyidejűleg értesítette a mentőszolgálat munkatársait. Kiérkezésükig pokróccal és forró teával melegítette az eltévedt asszonyt, akit ezután kórházba szállítottak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek