2 hónapnál régebbi cikk

Micsoda ötletek! – Radiátortakaró és társai
Fehérvár Médiacentrum fotója
kerma
Micsoda ötletek! – Radiátortakaró és társai

Újabb és újabb innovatív ötletekkel találkozunk a lakberendezést terén. Tudtad például, hogy létezik mágneses radiátortakaró? Ezzel a szuper termékkel nagyon egyszerűen fel tudod dobni a belső enteriőrt. Lássuk is, hol kapható és mit kell róla tudni!

Mágneses radiátortakaró

A Kerma Design mágneses radiátortakarókkal bővítette kínálatát: ezek az új termékek igazán lenyűgözőek, többféle színben és méretben kaphatók. 

Használatuk nagyon egyszerű: a megtisztított, legalább 40%-ban sík felületű radiátorra kell őket feltenni, és máris teljesen új szobabelsőt kapunk! Vannak kimondottan gyerekszobába készült darabok, de olyanok is, amelyek a nappalit vagy esetleg az ebédlőt tehetik különlegessé.

A cél pedig nem más, mint diszkréten eltakarni a fűtőtestet, és egy dizájnosabb stílust kialakítani a szobában. A mágneses radiátortakarók használatával egyáltalán nem lesz hidegebb a helység, az érzékelhető hőmérsékletet nem befolyásolja ez a kiegészítő.

Úgy néz ki, a fehér radiátorok kora lejárt, itt az idő bevetni valamilyen modern dekorációt!

Mit kell még tudni a termékről?

A Soner mágneses radiátortakaró használata rendkívül biztonságos. Acél és lemez fűtőtestekre illeszthető, de figyelni kell, hogy ezek legalább 40%-os sík felülettel rendelkezzenek – így például a régi bordás radiátorok nem alkalmasak a takaró felhelyezésére.

A termék dobozában megtalálható a használati utasítás, ami alapján gyerekjáték lesz felrakni a takarót. Egy vágókést érdemes rendelni mellé, ezzel gyorsan méretre vágható a dekorelem. Mind a felhelyezés, mind az eltávolítás nyommentes: a mágnes magától rátapad a felületre. Nem kell tehát se ragasztani, se fúrni-faragni, ha ezt a kreatív megoldást választod.

A Soner radiátortakaró matt fényű, stílusosan illeszkedik az otthonunkba. Nagyon ellenálló anyagból készült, -30 °C és +60 °C közötti hőmérséklet-tartományban használható. Azt azonban jó tudni, hogy a takaró deformálódhat, ha hosszabb ideig, tartósan 60 °C feletti hőmérsékletű felülettel érintkezik.

Nagy előnye a terméknek, hogy nemcsak szebbé teszi a lakásbelsőt, de még védi is a fűtőtestet az elszíneződéstől, a kopástól és az UV-sugárzástól is.

Kiknek ajánljuk ezt a terméket?

Mindenkinek, aki szeretné egyedivé tenni az otthonát, nyitott az újdonságokra, van benne vállalkozószellem, szívesen kísérletezik és szereti a modern megoldásokat. A stílusos mágneses radiátortakaró vonzani fogja a tekinteteket, és esztétikusabbá teszi a szobát.

További praktikus ötletek

Persze nem csak a radiátortakaróval lehet feldobni egy-egy helyiséget: a Kerma Design oldalán rengeteg falburkolatot, fali panelt, öntapadós tapétát, egyéb modern kiegészítőt találsz a dekoráláshoz, a kínálatuk pedig folyamatosan bővül.

Új termékük még a Soner konyhai fali panel is, amely egy törés- és hőálló hátfal: szintén többféle méretben, kivitelben kapható. Előnye az üveggel szemben, hogy könnyen telepíthető, tartós és ütésállósága is 200-szor nagyobb. Tekintsd meg ezeket a modelleket is a fent említett webáruházban!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek