2 évnél régebbi cikk

Lakberendezési trendek, színek használata, harmónia otthonunkban - új műsor indul a Vörösmarty Rádióban
·Stíluslakberendezés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pixabay.com/jahim jean-noel
Lakberendezési trendek, színek használata, harmónia otthonunkban - új műsor indul a Vörösmarty Rádióban
·Stíluslakberendezés·Utolsó frissítés: undefined

A "Tér és harmónia" című műsor kéthetente vasárnaponként a lakáskultúrával és a belsőépítészettel foglalkozik majd.

Varga Nikoletta a Cortina Dekor és Függöny Stúdió vezetőjének szakmai tanácsai segítenek majd eligazodni a legújabb lakástrendekben, belsőépítészeti kérdésekben és változásokban - a "Tér és harmónia" című műsor Sasvári Csilla műsorvezetővel kéthetente vasárnaponként jelentkezik majd a Vörösmarty Rádióban.

A első adás szeptember 12-én 11:40-től hallgatható meg a 99,2-n vagy online.

"Tér és harmónia" címmel új műsor indul a Vörösmarty Rádióban

FMC

"Inspirációs és kreatív utazásra hívjuk azokat, akik szeretnék megismerni a lakberendezés legújabb trendjeit, a színek helyes használatát, és megtalálni a harmóniát önmaguk és otthonuk kialakítása/rendezése során. Átvarázsolnátok otthonotokat, de nem tudjátok a sok kreatív ötlet között, hogy merre induljatok, akkor ez a műsor vagy a szintén most induló workshopunk remek lehetőség, hogy segítsünk megtalálni a helyes irányt" - emelte ki Varga Nikoletta.

A két workshop szeptember 23-án, illetve 25-én 9-13 óra között lesz a Cortina Dekor és Függöny Stúdió székesfehérvári, Széchenyi út 138-142. szám alatti üzletében. 

A workshopok elsődleges célja, hogy útmutatást és segítséget nyújtsanak a lakberendezői és a belsőépítészet világában. A kreatív, interaktív, szórakoztató nap alatt megismerhetjük a színelméletet, a megfelelő színséma kiválasztását, megtapinthatjuk az anyagokat, a különböző textúrákat, és összeállíthatjuk saját mintatáblánkat.

"Azért kezdtük el a workshopokat mert szívünk-lelkünk a lakberendezés, a belső terek kialakítása, csinosítása. Szeretnénk gyakorlati oldalon keresztül átadni azokat az ismereteket, technikákat, amelyek segítséget nyújthatnak a saját ötletek, projektek magabiztos megvalósításához, figyelembe véve a mai trendeket, a környezettudatos felhasználást. Csapatunk professzionális, tapasztalt tervezőkből, designerekből, és kereskedőkből áll" - mondta el Varga Nikoletta.

A szeptember 23-i alkalomra jelentkezni ide kattintva, a szeptember 25-i alkalomra pedig ide kattintva lehet.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók