2 hónapnál régebbi cikk

Súlyos baleset történt az M7-es autópályán Pákozdnál, mindkét oldalon leterelik a forgalmat az autópályáról
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Súlyos baleset történt az M7-es autópályán Pákozdnál, mindkét oldalon leterelik a forgalmat az autópályáról
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined

A forgalmat Budapest irányába leterelik az autópályáról Sukorónál.

FRISSÍTÉS:

A VÉSZ nem sokkal 9 óra előtt kiadott tájékoztatása szerint több baleset is történt az M7-es autópályán, a Velencei-tó térségében. A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében, két helyszínen több gépkocsi futott egymásba. Itt a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A rajok áramtalanítják a járműveket. A főváros felé vezető oldalon, Pákozd térségében egy több száz méteres szakaszon jó néhány karambol történt. Ezekhez a székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti és a siófoki hivatásos tűzoltók, valamint a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai és a pázmándi önkéntes tűzoltók vonultak ki. A rajok sorra áramtalanítják a balesetekben érintett járműveket. A karambolok helyszínén vannak a mentők is.

A rendőrség tájékoztatása szerint több, különálló közúti közlekedési baleset történt 2024. február 25-én reggel az M7-es autópálya 44-es kilométerszelvényében, Velence térségében, feltételezhetően a sűrű köd következményeként kialakult rossz időjárási és látási viszonyok miatt. A balesetekben több tucat jármű érintett. A rendőrök teljes pályás útlezárás mellett végzik a helyszínelést és a műszaki mentést. Mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

KORÁBBAN:

Az M7-es autópálya 45-ös kilométerénél súlyos baleset történt, emiatt a főváros felé vezető oldalon az 50-es kilométernél Pákozdnál, míg Letenye irányába a 42-es kilométernél, a kápolnásnyéki kihajtónál kiterelik a forgalmat - figyelmeztet az Útinform, felhívva arra is a figyelmet, hogy az M7-es autópályán, a Velencei tó térségében sokfelé rosszak a látási viszonyok, a belátható útszakasz hossza helyenként 100 méter alá is csökkenhet.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra, és a helyszínen teljes útlezárás van érvényben.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek