1 hónapnál régebbi cikk

Nyolcat vágott a FEHA19 az Újpestnek!
Fehérvár Médiacentrum fotója
UTE
Nyolcat vágott a FEHA19 az Újpestnek!

A székesfehérvári ifjonc hokisok alaposan elkapták lila-fehér riválisukat, teljesen megérdemelten nyertek a 14 (!) gólt hozó összecsapáson.

Hosszú hetek óta nem volt már sikerélménye az Erste Ligában a FEHA19 jégkorong csapatának. Anatolij Bogdanov együttese szerdán este hazai pályán egy rendkívül élvezetes, izgalmas mérkőzésen verte 8-6-ra az UTE alakulatát! A "kisvolán" góljain Koszinszkij, Németh, Alapi, Farkas, Dobos, Ambrus, Csollák és Fekete osztozott.

A meccsen végig a fehérvári akadémisták vezettek, 2-0-ra és 6-3-ra is, a lila-fehérek végig csak szaladtak az eredmény után és bár háromgólos hátrányból is egyenlíteni tudtak, a véghajrában ütött emberelőnyös, majd üres kapus góllal a házigazdák megérdemelten takarították be  mind a 3 bajnoki pontot.

Ezzel a győzelemmel pontszámban beérte a Dunaújvárost a tabellán a "kisvolán", amely pénteken (március 1-jén) 18.30-kor a BJAHC-t fogadja, majd vasárnap fordított pályaválasztással is összecsap egymással a két gárda Budapesten a Vasas Káposztásmegyeri jégcentrumában 17.40-kor.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek