1 hónapnál régebbi cikk

Kosaras fiúk nőnapi ajándéka az ápoló hölgyeknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Kosaras fiúk nőnapi ajándéka az ápoló hölgyeknek

Nőnap alkalmából az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapat játékosai virágokkal kedveskedtek az ápoló hölgyeknek. A Szent György Kórház szakdolgozói nevében Psóra Krisztina, az Év ápolója vette át a tulipánokat. 

Az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapat játékosai látogattak el a Szent György Kórházba pénteken délelőtt. A fiúk természetesen virágokkal érkeztek, hogy kifejezzék köszönetüket a hölgyeknek, a sebészeti osztály dolgozóinak. A tulipánokat Kossuth Zsuzsanna, Magyarország első főápolójának szobránál adták át a kosarasok.

"Úgy gondolom, hogy - mint férfi kosárlabda csapat - fontos az is, hogy nemcsak mi kapjunk, mondjuk a szurkolóktól, hanem adjunk is valamit. A nőnap egy nagyon jó alkalom, hogy tudjunk adni."-mondta el Kass Balázs, az Arconic-Alba Fehérvár játékosa. 

A Szent György Kórház szakdolgozói nevében Psóra Krisztina vette át a virágokat, aki idén az Év ápolója elismerésben részesült a Magyar Ápolók Napján.

"Ez egy nagyon szép gesztus. Mindenki számára megtisztelő, hogy az Arconic-Alba Fehérvár eljuttatta ezeket a virágokat. Igyekszem eljuttatni a kolléganőknek a sebészeti osztályon és nagyon megtisztelő volt."- fejezte ki örömét Psóra Krisztina. 

Az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapat második alkalommal lepte meg a hölgyeket nőnap alkalmából. Idén a sebészeti osztály 52 ápolójának napját tették szebbé a tulipánokkal.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek