3 top sneaker trend tavaszra
·Stíluscipő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
truetosole
3 top sneaker trend tavaszra
·Stíluscipő·Utolsó frissítés: undefined

A tavasz beköszöntével nemcsak a természet, hanem mi és persze velünk együtt a divatvilág is megújulásra, ébredezésre vágyik. Az új szezon kezdete új trendekkel jár együtt, ami azt jelenti, hogy természetesen a színes és dizájnos sneakerekből sem lesz hiány. Idénre is akad pár modelltípus, amely garantáltan a figyelem középpontjába kerül. Már csak az a kérdés, hogy vajon miben rejlik a tavaszi sneaker trendek varázsa?

Ebben a cikkben olyan top darabokat mutatunk be, amelyekkel nem tudunk mellélőni ebben a szezonban sem. Eláruljuk, hogy melyek a legnépszerűbb márkák, milyen újdonságokkal érdemes számolni idén.

South Park kollaboráció: adidas campus

Az adidas és a South Park közös munkáját hatalmas hype övezte pár éve. Az adidas campus modell különösen nagy visszhangot kapott, amely a sorozat egyik, ha nem a legviccesebb karakteréről lett mintázva. Törcsi, a kábítószerfüggő beszélő törölköző visszatérő eleme volt a kedvelt sorozatnak.

A rá emlékeztető lépőt törölköző anyaggal borították, a nyelven található szemek pedig UV fény hatására vörösre változnak át. A surranóhoz a különleges doboz mellett még egy kulcstartót is csomagolnak, így igazán egyedi lépővé vált már 2021-ben is. Ebben az évben ugyanúgy trendinek számít, érdemes vele bátran számolni.

Híres márkák egyedi lépői

A nagy amerikai márkák gyakran dolgoznak együtt zenészekkel, sportolókkal, hogy így még könnyebben el tudják adni az általuk piacra dobott darabokat.

A True to Sole adidas yeezy modelljei Kanye Westtel közös munkájuk gyümölcsei. A rapper a 2000-es években robbant be, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Először a Nike-val kollaborált, majd áttért az adidashoz, ahonnan már szintén lépett, de maga mögött hagyta a boost lépőket. Ezek a sneakerek olyan sportcipők, amelyekben bátran megjelenhetsz egy-egy eseményen, a városban, buliban, de akár egy divatbemutatón is.

A kényelem és a stílus tökéletes ötvözete, azok számára ideális választás, akik még egy bevásárláson is trendin jelennének meg. Ez a típus divatikonná vált, érdemes a lehető legmenőbb összeállításokhoz viselni.

Samba

Ha egy cipőn valaki három csíkot lát, akkor azonnal felismeri, hogy az üzlet egy adidas lépő. Az egyik legismertebb globális sportmárka, amely ma már több, mint 120 éve őrzi a német gyökereit. A brand szinte minden sportban jelen van, olyan ikonikus modelleket adott a világnak, mint a Samba.

Az egyszerűnek tűnő surranó varázslatos szürke, fekete, fehér színkombinációja azonnal leveszi az embert a lábáról. Érdemes azonban megbízható helyről beszerezni, hiszen manapság már rengeteg a hamisítvány. A True to Sole budapesti és bukaresti üzletében bármikor felpróbálhatjuk, majd haza is vihetjük őket, ha megtetszik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek